Ana sayfa Sosyal Medya Gökberk Demirci, Özge Yağız’ın hayatını çok değiştirdi!

Gökberk Demirci, Özge Yağız’ın hayatını çok değiştirdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Özge Yağız, youtube’da Özge Özder’in programının konuğu oldu. Sohbet sırasında Terazi burcu olduğunu söyleyen Özge Yağız, sevgilisi Gökberk Demirci’nin de terazi olduğunu belirtti.

İki terazi burcunun anlaşmasının zor alacağı biliniyor, Özge Özder de bu konuyu gündeme getirdi. Özge Yağız, sevgilisi ile iyi anlaştıklarını ve farklı kişiliklerde oldukları için bunun gerçekleşebildiğini belirtti. Oyuncu, “Farklı olduğumuz için anlaşabiliyoruz. Belki gerçekten aynı olsak anlaşamayacağız. İnsanlık açısından bence çok aynıyız” diye konuştu.

Özge Yağız, hayvan sevgisi kazanmayı da Gökberk Demirci sayesinde başardı… Daha önce kelebekten bile korkan birisi olduğunu söyleyen oyuncu, artık tam bir hayvansever oldu.

Özge Yağız, hayvanlara karşı mesafeli olmasının nedenini şöyle açıkladı: “Ben, kelebekten korkuyordum. Böyle çığlık atardım. Çünkü ilkokuldayken bir köpek beni yere düşürdü ve yüz yüze kaldık.”

Bu olaydan sonra hayvanlara karşı bir tepkisellik geliştiren Özge Yağız, Yemin dizisi döneminde çekim yaptıkları yerde çok sayıda kedi olduğunu sevgilisinin de onu teşvik ederek, kedilerle iletişim kurmayı başardığını ifade etti.

“Şimdi her hayvanı seviyoruz” diye konuşan Özge Yağız, sevgilisiyle birlikte tam bir hayvansever olduklarını anlattı.