Ana sayfa Sosyal Medya Yasak Elma’nın Ender’i Şevval Sam’ın büyük bir sorunu var ama dizi yüzünden erteliyor!

Yasak Elma’nın Ender’i Şevval Sam’ın büyük bir sorunu var ama dizi yüzünden erteliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Şevval Sam, pazartesi akşamları yayınlanan Yasak Elma dizisinde çok başarılı bir dönem geçiriyor. Beş sezondur ekranda olan dizide Ender karakteri ile öne çıkan oyuncu, abartılı tavırları ile fenomen olan bu karakter ile hayranlarını mest ediyor.

İki haftadır ara veren Yasak Elma dizisinin yeni bölümü 17 Ocak pazartesi gününden itibaren izleyicilerle buluşmaya devam edecek. Bir alışveriş merkezinde görüntülenen Şevval Sam, menisküsünün bulunduğunu ve dizlerinin de bu yüzden ağrıdığını söyledi.

“Aslında Ameliyat olmam gerekiyor” diye konuşan Şevval Sam, Yasak Elma dizisinin yoğunluğu nedeniyle ameliyatını ertelemek durumunda kalıyor. Dizi için büyük bir özveride bulunan oyuncu, “Bir türlü bu tempoda vakit bulamıyorum” ifadesini kullandı.

Zamanı olmadığı için dizindeki ağrıyı çeken ve ameliyat olmak için de uygun bir zaman bekleyen oyuncu, yoğun çalıştığı için ve işlerini de bırakamadığından bu rahatsızlık ile yaşamaya devam edecek.

Yasak Elma'nın Ender'i Şevval Sam'ın büyük bir sorunu var ama dizi yüzünden erteliyor! 7

2022 yılına Sapanca’da sahneye çıkarak giriş yapan ve işini yaparken de eğlendiğini anlatan oyuncu, dizinin çekimlerine ise koronavirüs vakaları nedeniyle ara verdiklerini hatırlattı.

“Tekrar negatif çıkınca tekrar sete çıkacağız” diye konuşan Şevval Sam, etrafında çok kişinin koronavirüse yakalandığını anlattı.

Kendisinin virüse yakalanmadığını anlatan Şevval Sam, “Sette bir sürü insan oldu. Çocuklar karantinaya girdi, ben geziyorum. Belki iyi beslendiğim için olabilir” diye konuştu.