Ana sayfa Dizi Fragmanları Masumlar Apartmanı dizisinde Safiye saç baş yolduracak, yoksa İnci haklı mı çıkıyor!

Masumlar Apartmanı dizisinde Safiye saç baş yolduracak, yoksa İnci haklı mı çıkıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Salı akşamlarının sevilen dizisi Masumlar Apartmanı, 7. yeni bölümü ile 27 Ekim’de TRT1’de yayınlanacak. Ezgi Mola, Merve Dizdar, Birkan Sokullu ve Farah Zeynep Abdullah’ın başrollerinde yer aldığı diziden yeni görüntüleri yayınlandı.

Ezgi Mola’nın canlandırdığı Safiye, hayatının en kötü günlerinden birisi yaşıyor. Hafıza kaybı yaşayan babası onu bir hizmetçi olarak tarif ediyor. Tam da o anlarda İnci’nin eline dokunması ise Safiye için tam bir felaket olacak. Elinin pislendiğini düşünen Safiye, neler yapacak herkes merak içinde…

İnci’nin eve girmesi ve kendisine dokunması ile sınırlarını aşacağını tahmin ettiğimiz Safiye karakterinde Ezgi Mola’nın yine muhteşem oyunculuğunu izleyeceğiz. Ayrıca Gülben karakterinin ezik hallerinde Merve Dizdar da yine çok başarılı işler çıkarttı. Gülben’in yürek yakan hallerine yenileri eklenecek.

Han konusunda İnci’nin şüpheleri vardı ve haklı olabilir mi? Han’ın ailesini daha yakından tanıyacak olan İnci, evlenerek büyük bir hata yaptığını düşünecek mi?

Fragmandaki şu sözler dikkat çekiyor: “Han birden öyle bir yapıştı ki çocuğun boğazına. İnci ben senin haklı çıkmandan korkuyorum…”

İşte Masumlar Apartmanı 7. bölümden 2. fragman: