Ana sayfa Dizi Haberleri Masumlar Apartmanı dizisinden bomba ayrılık! İzleyiciler çok üzülecek!

Masumlar Apartmanı dizisinden bomba ayrılık! İzleyiciler çok üzülecek!

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/Detay – TRT 1’in bu sezon en iddialı dizilerinden biri Masumlar Apartmanı. Psikiyatrist Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun Madalyonun Diğer Yüzü isimli kitabından uyarlanan dizi her bölümünde yer alan duygusal sahneleriyle izleyicileri gözyaşlarına boğuyor.

Başrollerini Farah Zeynep Abdullah, Birkan Sokullu, Ezgi Mola, Merve Dizdar gibi isimlerin paylaştığı dizi yayınlandığı ilk günden bu yana reytinglerden iyi sonuç alıyor.

Bugüne kadar kadrosunu sağlam tutmayı başaran diziden ne yazık ki kötü bir haber geldi. Habere göre Masumlar Apartmanı’nın en önemli oyuncularından biri diziden ayrılmaya karar verdi.

Ayrılan isim, dizinin başrol oyuncularından Farah Zeynep Abdullah. Dizide İnci karakterini canlandıran Farah Zeynep Abdullah’ın ayrılmayı düşündüğü zaten bir süredir konuşuluyordu. Bu haber nihayet gerçek oldu.

Masumlar Apartmanı dizisinden bomba ayrılık! İzleyiciler çok üzülecek! 9

Dizinin ikinci sezonu için anlaşma yapıldığı ancak Farah Zeynep Abdullah’ın yeni sezonda oyuncu kadrosunda yer almayacağı yönünde haberler gelmişti.

Buna göre Masumlar Apartmanı İnci’si kitapta olduğu gibi ailesini alıp Eskişehir’e taşınacağı iddia edilmişti. Han ve İnci aşkı kötü sonla bitecek ve İnci’nin Masumlar Apartmanı’na veda edeceği öne sürülmüştü.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın Twitter hesabında yaptığı paylaşıma göre Farah Zeynep Abdullah’ın diziden ayrılma sebebi çok yorulması. Altuntaş’ın verdiği bilgiye göre Farah Zeynep Abdullah 1. sezonun sonunda Masumlar Apartmanı’na veda edecek.