Ana sayfa Dizi Haberleri Masumlar Apartmanı dizisiyle parlayan Merve Dizdar yeni dizisi için özel hazırlık yaptı!

Masumlar Apartmanı dizisiyle parlayan Merve Dizdar yeni dizisi için özel hazırlık yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında iki sezon boyunca dizi hayranlarını mest eden Masumlar Apartmanı projesinin en önemli isimlerinden birisi de Merve Dizdar oldu. Canlandırdığı Gülben karakteri ile hem gönülleri kazanan hem de akıllara yazılan bir isim haline gelen Merve Dizdar, hayran kitlesini de katlayarak artırdı.

Merve Dizdar hayranlığının hızlı bir yükseliş gösterdiği şu dönemde oyuncunun yeni projeleri de çok merak ediliyor. Çeşitli sinema filmleri ile gündeme gelen Merve Dizdar, Kar ve Ayı ile tamirhane ismili projelerle dikkatleri yine üzerine çekiyor.

Dinlenme döneminin içinde olan oyuncu, yakında sete çıkacak ve yeniden yoğun bir temponun içine girmeden önce de cilt bakımı yaptırarak kendisini yeniledi. Oyuncu cilt bakımı seansı sonrasında kameralar tarafından görüntülenince biraz tedirgin olsa da sorulara yanıt vermekten kaçmadı.

Masumlar Apartmanı dizisiyle parlayan Merve Dizdar yeni dizisi için özel hazırlık yaptı! 7

Blu TV’de izleyicilerle buluşacak olan Magarsus isimli dizi projesinde Berkay Ateş ve Çağlar Ertuğrul ile birlikte Merve Dizdar da başrolde yer aldı. İki etkili erkek oyuncu ile birlikte başrolde yer alan Merve Dizdar, yeni projesinin heyecanını yaşadığını saklamadı.

Yönetmenliğini Yunus Ozan Korkut’un üstlendiği dizinin okuma provalarını yaptıklarını anlatan Merve Dizdar, çekimlerin başlamasını beklediğini söyledi. Oyuncu, “Evet, teşekkür ederim, başlıyor. Biz provalara başladık, çekimlere başlayacağız bu ay sonu” diye konuştu.

Ekim sonuna kadar yeni rolüne hazırlanma vakti bulunan Merve Dizdar, ayrıca Alice Müzikali’ne devam edeceklerini de duyurdu. Pandemi döneminin hemen öncesinde başlayan ve her sahnelendiğinde tüm biletleri satılan Alice Müzikali için yeniden sahneye çıkacak olan ekip, yine izleyenlere çok keyifli anlar yaşatacak.

Altın Portakal festivalinden geldiğini ve çok güzel anlar yaşadığını anlatan Merve Dizdar, “Zaten benim nefes alabildiğim tek yer olduğu için, çok mutluyduk, çok güzel geçirdik” şeklinde konuştu.

Magarsus dizisi için Adana’ya gitmeye hazırlanan Merve Dizdar, Adana’nın çok güzel bir il olduğunu da sözlerine ekledi.

BluTV, yapımcılığı Yamaç Okur ve Serkan Çakarer’e ait iddialı bir orijinal yapımı kullanıcılarıyla buluşturmak için hazırlık sürecine devam ediyor.

Yamaç Okur’un ilk dijital projesi olacak Magarsus’un yönetmenliğini Yunus Ozan Korkut üstlenirken dizinin senaryosunu yönetmen Korkut ile birlikte Mustafa Yürüktümen yazdı.

Sarıbahçe’de narenciye ticareti yapan Kurak ailesinin hem birbirleriyle hem de bölgede hakimiyet kurmak isteyen dış güçlerle mücadelesini anlatan Magarsus, heyecan dolu bir proje olması ile dikkatleri çekiyor.