Ana sayfa Sosyal Medya Cemre Baysel’den sonunda beklenen paylaşım geldi!..

Cemre Baysel’den sonunda beklenen paylaşım geldi!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Baht Oyunu’ dizisinde başrolleri paylaşan ve zamanla arkadaşlıkları aşka dönüşen Cemre Baysel ile Aytaç Şaşmaz cephesinde geçtiğimiz günlerde sürpriz bir gelişme yaşanmıştı.

Zaman zaman sosyal medya paylaşımlarıyla adlarından söz ettiren oyuncu çift, birbirlerini sosyal medyan takip etmeyi bırakmıştı. İkilinin bu hamlesi ayrılık iddialarını güçlendirmişti.

Ayrılık haberleri ile ilgili suskunluğunu koruyan çiftten Aytaç Şaşmaz bu haberlerin ardından sosyal medyadaki ilk paylaşımını geçtiğimiz günlerde yapmış, ünlü oyuncu, bir mekanda tek başına otururken ki fotoğrafını instagram hesabında yayınlamıştı.

Cemre Baysel ise sosyal medyadaki suskunluğunu koruyordu. Güzel oyuncu sonunda ayrılık haberlerinin ardından instagram hesabından ilk paylaşımını yaptı.

Cemre Baysel'den sonunda beklenen paylaşım geldi!.. 8

Art arda iki fotoğrafını yayınlayan oyuncunun paylaşımı kısa sürede çok sayıda beğeni ve yorum aldı. Fotoğraflarda gülümseyen oyuncuya, “Çok güzelsin” şeklinde pek çok yorum yapılırken bazı takipçileri ise Aytaç Şaşmaz’ı sordu.

Cemre Baysel'den sonunda beklenen paylaşım geldi!.. 9

Ayrılık iddiaları ile ilgili suskunluğunu koruyan çiftin sosyal medya hesaplarında birbirlerini takip etmeyi bırakırken beraber oldukları fotoğrafları kaldırmamaları da dikkatlerden kaçmadı.

Öte yandan önceki gün bir mekandan çıkarken görüntülenen Aytaç Şaşmaz basın mensuplarının konuyla ilgili sorularına “Konuşmak istemiyorum” cevabını vermiş ve ayrılık haberlerini yalanlamamıştı.