Ana sayfa Dizi Fragmanları Savaşçı dizisinin geri dönüşü bomba gibi oldu!

Savaşçı dizisinin geri dönüşü bomba gibi oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Savaşçı dizisine olan yoğun ilgi artarak sürüyor… İlk 4 sezonda büyük başarılar kazanan dizinin 5. yeni sezonu 13 Eylül Pazar akşamı izleyicilerle buluştu. Çekimleri Eskişehir’de yapılmakta olan dizinin elde stok bölümleri olduğu biliniyordu. Berk Oktay, Murat Serezli, Gaye Turgut Evin ve Sarp Levendoğlu’nun başrollerinde yer aldığı dizinin yeni sezonu sosyal medyada da büyük ilgi gördü.

Özellikle Türkiye’nin dış siyasette yaşadığı gerilimli günlerde, asker dizilerine olan ilgi de vatanseverlik duygusu da bir hayli yükseldi. Bu ortamda Savaşçı dizisi izleyicilerin beklediği kahramanlık öykülerini en net ve yalın bir dille anlatan yapım konumunda.

Türk askerinin verdiği mücadeleyi temsil ettiği şekilde algılanan Savaşçı dizisinin 4 sezon boyunca büyük ilgi görmesinin altında da bu bakış açısı yatıyordu… Savaşçı dizisinin yeniden ekranlara dönüşü hayranlarını çok mutlu etti.

20 Eylül Pazar akşamı dizinin 98. yeni bölümü yayınlanacak. Kopuz Albay, çatışmanın ortasında kalacak. Bombalar patlayacak, silahlar ateşlenecek, bakalım Kopuz Albay düştüğü durumdan nasıl kurtulacak.

İşte Savaşçı dizisinin 98. bölümünden ilk görüntüler: