Ana sayfa Dizi Haberleri Masumlar Apartmanı için final işaretleri belirdi, bu çöküşten geriye dönüş zor!

Masumlar Apartmanı için final işaretleri belirdi, bu çöküşten geriye dönüş zor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay — İlk başladığında olay yaratan Masumlar Apartmanı dizisi şimdi ise reytinglerde çok büyük düşüş yaşayarak artık finale doğru adım adım ilerlediğini gösteriyor. İzleyiciler büyük bloklar halinde haftalardır diziyi terk ediyor…

Bu süreci hızlandıran gelişme ise üç hafta önce Baba isimli dizisinin Show TV ekranında başlaması oldu. Tolga Sarıtaş ve Haluk Bilginer’in yer aldığı Baba dizisi çok etkili bir çıkış yaptı ve izleyiciler hikayeyi sevdi. Ardından ise Kanal D ekranında iki hafta önce Üç Kız Kardeş dizisi başladı. Dram yüklü olan bu yapım da hikayesi ile kadın izleyicileri kendisine çekti.

Salı akşamları hem Baba hem de Üç Kız Kardeş dizilerinin etkili çıkışları, Destan dizisinin kendi izleyici kitlesini korumasına rağmen, Masumlar Apartmanı’nda büyük yıkım yarattı.

Çift haneli reytingler aldığı ve milyonları ekran başına topladığı dönemde herkesin konuştuğu Masumlar Apartmanı, son haftalarda yoğun eleştirilerle anılıyor… Ezgi Mola, Merve Dizdar, Birkan Sokullu ve Aslıhan Gürbüz’ün başrollerinde yer aldığı TRT1 dizisi için artık yolun sonu gözüktü.

Masumlar Apartmanı için final işaretleri belirdi, bu çöküşten geriye dönüş zor! 7

Reytingler ortalama oranlara kadar geriledi ve artık yeniden yükselme ihtimali de çok azaldı… Birçok izleyici haftalardır diziyi takip etmediklerini, sosyal medyadan fragmanları veya bazı sahneleri izlemenin yeterli olduğunu yorumlarında belirtiyor.

İnsanlara umutsuzluk aşıladığı eleştirilerinin artmasının yanı sıra dizinin hikaye olarak da yerinde saydığı yorumları yapılıyor. Artık kendisini tekrar etmeye başlayan ve hikaye olarak da izleyicilere yenilikler sunamayan Masumlar Apartmanı dizisinin ağır ağır finale doğru gittiği gerçeğinin işaretleri, reytinglerdeki büyük düşüş ve izleyici eleştirilerinin artması oldu.