Ana sayfa Sosyal Medya Seher ile Yaman hayranlığı patlama yaptı! Emanet hayranları çılgınca destek sunuyor!

Seher ile Yaman hayranlığı patlama yaptı! Emanet hayranları çılgınca destek sunuyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Sosyal medyada Emanet dizisine yönelik etkileşimi yüksek paylaşımlar yapan dizinin hayranları dikkatleri çekiyor. Emanet son dönemde öne çıkan bir yapım oldu.7 Eylül 2020 tarihinde ilk bölümü ile Kanal 7 ekranında izleyicilerle buluşan günlük dizinin reytinglerinin de yükseldiği bir dönem yaşanıyor.

İlk sezonunu başarıyla sürdürmekte olan dizide izleyicilerin gönlünü kazanan Seher ve Yaman karakterlerine olan ilgi de giderek büyüyor. Emanet dizisinin tüm kişiler kategorisinde Sefirin Kızı, Akıncı, Seni Çok Bekledim, Akrep, Payitaht Abdülhamid gibi dizileri geçmeye başlaması, ilginin her geçen gün artmasının da bir sonucu oldu.

Seher ve Yaman karakterlerinin iyi uyumu ve hikayenin de izleyicilere çekici gelmesinin ardından sosyal medyada dizi hakkında yapılan paylaşımlarda büyük bir artış gözleniyor. Seher ve Yaman hayranları twitter ortamında örgütlü bir şekilde dizileri hakkında olumlu paylaşımlar yapıyor ve bu da Emanet’in daha fazla kişinin dikkatini çekmesini sağlıyor.

Seher ile Yaman hayranlığı patlama yaptı! Emanet hayranları çılgınca destek sunuyor! 14

Kanal 7’nin hafta içi akşam saatlerinde ekrana getirmekte olduğu dizinin duygusal sahnelerinde genç oyuncuların performansları da ilginin artmasındaki önemli nedenlerden birisi oldu.

Sıla Türkoğlu ve Halil İbrahim Ceyhan isimli genç oyuncular Seher ve Yaman karakterlerine çok yakıştı. Birbirleri ile sergiledikleri yüksek uyum ve enerji, Emanet dizisine çok olumlu yansıdı.

Hikayenin de tutması ile birlikte sosyal medyada Emanet fanatikliği diye bir durum oluştu. Seher ve Yaman takipçileri her gün binlerce mesaj paylaşarak dizinin başarısına sosyal medyadan destek sunmaya devam ediyor.

İşte sosyal medyada Emanet dizisi hayranlarının yaptığı paylaşımlardan bazıları:

Seher ile Yaman hayranlığı patlama yaptı! Emanet hayranları çılgınca destek sunuyor! 15 Seher ile Yaman hayranlığı patlama yaptı! Emanet hayranları çılgınca destek sunuyor! 16 Seher ile Yaman hayranlığı patlama yaptı! Emanet hayranları çılgınca destek sunuyor! 17 Seher ile Yaman hayranlığı patlama yaptı! Emanet hayranları çılgınca destek sunuyor! 18 Seher ile Yaman hayranlığı patlama yaptı! Emanet hayranları çılgınca destek sunuyor! 19 Seher ile Yaman hayranlığı patlama yaptı! Emanet hayranları çılgınca destek sunuyor! 20 Seher ile Yaman hayranlığı patlama yaptı! Emanet hayranları çılgınca destek sunuyor! 21