Ana sayfa Dizi İzle Masum 13 Mayıs Perşembe 417. bölümde Pari kötülük saçıyor!

Masum 13 Mayıs Perşembe 417. bölümde Pari kötülük saçıyor!

tarafından ker_def

Kanal 7’nin sevilen Hint dizisi Masum 13 Mayıs Perşembe günü 417. bölümü ile ekrandaki yerini alacak. Dizinin yeni bölümünde neler yaşanacağı ile ilgili detayları haberimizde bulabilirsiniz. Pari durmak bilmiyor. Masum’da bugün Pari, Gopi’nin parasını çalarak onu zor duruma düşürmek ister ancak başarısızlığı Pari’ye başka planlar yaptırır.

Pari partide herkesi oyalarken Mona Gopi’nin odasından paraları çalar. Paraların ortadan kaybolduğunu gören Gopi paniğe kapılır. Her yerde parasını arayan Gopi, Sona’nın çocuklarının depoda para gördüklerini öğrenir. Soluğu depoda alan Gopi ve Kokila tüm eşyaları didik didik inceler.

Onları yalnız bırakmayan Pari ve Mona da parayı arıyormuş gibi yapar. Pari’nin tesadüfen paraların üstüne düşmesi onun tüm planlarını bozar. Çareyi Gopi’nin sunumunu bozmakta bulan Pari Gopi’nin bilgisayarındaki bilgileri almak ister. Pari Urmila engelini aşabilecek mi?

Masumiyetin hırsla harmanlandığı Masum hafta içi 15:20, hafta sonu ise 16:00’da Kanal 7 ekranlarında…

Senaryo: Gautm Hegde, Jyoti Tandon, Ved Raj, Bhavna Vyas, Akash Derin

Yönetmen: Bhagwan Yadav, Pawan Kumar

Oyuncular: Giaa Manek, Rucha Hasabnis, Devoleena Bhattacharjee, Rucha Hasabnis, Muhammed Nazım, Vishal Singh, Rupal Patel