Ana sayfa Dizi Haberleri Masumlar Apartmanı sonrası Merve Dizdar, birçok teklif arasından öyle bir dizi seçti ki, herkes rolüne şaşıracak!

Masumlar Apartmanı sonrası Merve Dizdar, birçok teklif arasından öyle bir dizi seçti ki, herkes rolüne şaşıracak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Selahattin Paşalı’nın Ömer dizisindeki yeni rol arkadaşı Merve Dizdar olacak. Gülben karakteri ile Masumlar Apartmanı dizisinde çok başarılı işlere imzasını atan Merve Dizdar, yakın zaman önce Magarsus isimli dijital dizinin de çekimlerine katılmıştı.

Merve Dizdar, özellikle Masumlar Apartmanı projesinde psikolojik derinlikli hikayelerin içinde olmuş, farklı duyguları ekrana yansıtma konusundaki başarısı ile takdir edilmişti. Bu kadar yoğun duyguların yaşandığı bir dizinin ardından yeniden ekrana Ömer isimli diziyle döneceği ortaya çıkan oyuncu, bu tercihi ile sorgulanıyor.

Ömer dizisi de dini hassasiyetlerin öne çıkacağı ve psikolojik derinlikli karakterleri ile ilgi çekecek bir yapım olarak öne çıkıyor. İsrail dizisi olan Shitsel’den uyarlanacak olan Ömer dizisi de dini hassasiyetlerin sergilendiği bir aile içinde yaşanan çatışmaları ve farklı yaşam tercihlerini anlatacak.

Shitsel, Musevi bir aile hikayesi. Dizi, bir haham ve ailesinin hayatını konu alan bir proje. Ömer dizisinde ise Müezzin Ömer karakteri ile Selahattin Paşalı öne çıkacak ve Müslüman bir aile içindeki dini hassasiyetler ve hayata farklı bakışlar ile yaşanan tutarsızlıkları izleyeceksiniz.

Masumlar Apartmanı sonrası Merve Dizdar'ın birçok teklif arasından öyle bir dizi seçti ki, herkes rolüne şaşıracak! 40

İşte böyle dini hassasiyeti olan bir hikayeyi tercih etmesi de Merve Dizdar’ın yine derinlikli karakterlerden oluşan, topluma farklı bir mesaj veren ve hikayesi ile denenmemiş projeleri deneme çabasının bir sonucu olduğunu söyleyebiliriz. Oyuncu, sıradan hikayeler ve sıradan projelerde bulunmaktansa daha farklı ve denenmemiş olan, belki de tepki almayı göze alan bir alana yönelerek cesaretini de sergiliyor.

Adana’da çekimleri yapılan Magarsus isimli dizinin ardından Merve Dizdar, yakın bir zaman içinde Star TV için hazırlanan Ömer dizisinin setine çıkacak. Yönetmen Cem Karcı’nın hazırlıklarına devam ettiği dizide Ömer karakterinin ablası Emine olarak izleyeceğimiz oyuncu, toplumsal mesaj noktasında çok önemli bir rolün sahibi oldu.

Babasını dinlemeyen ve sevdiği adama kaçan Emine, beş çocuğu ile birlikte hayata tutunmaya çalışan birisi ve Gülben karakterinden sonra bu yeni rol, Merve Dizdar adına bambaşka deneyimleri beraberinde getirecek.

Emine karakteri toplumda birçok örneği olan bir karakter olduğundan kadın izleyicilerin büyük ilgi göstereceğini şimdiden söylemek mümkün.