Ana sayfa Dizi Haberleri Tam Ferit’ten beklenecek hareket! Yalı Çapkını dizisinde eleştirilen sahneden böyle çark edildi!

Tam Ferit’ten beklenecek hareket! Yalı Çapkını dizisinde eleştirilen sahneden böyle çark edildi!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Star Tv’nin reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını, 9. bölümüyle Cuma akşamı ekrandaydı. Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir’in başrollerinde yer aldıkları dizinin yeni bölümünde Seyran ve Ferit’in 7. bölüm sonundaki sahnelerinin devamı merakla bekleniyordu. Sonunda tahminler tuttu ama Ferit, izleyicinin gözünden düştü!

Dizide Seyran ve Ferit arasında yaşanan atışmalardan biri daha yaşanmıştı. Yusuf’un yalıda olmasından rahatsız olan ve onunla konuşması, ilişkisini sürdürmesine çok kızan Ferit, Seyran’a tavır koymaya başladı. Aralarındaki sürtüşme büyüyerek artınca Ferit, Seyran’ın ablasının evlenmesine mani olması için istediği yardıma karşılık ona bir gecelik vermesiyle olay başka bir yere gitti!

Tam Ferit'ten beklenecek hareket! Yalı Çapkını dizisinde eleştirilen sahneden böyle çark edildi! 12

Seyran, büyük bir hayal kırıklığı ile ‘fırsatçı’ dediği ve bencillikle suçladığı Ferit’in sırf ablasını kurtarması karşılığında onunla olma teklifini kabul etti. Ferit, geceliği giyip yatağa uzanan Seyran’la birlikte olacak mı, gerçekten fırsatçı mı diye beklenirken Ferit “Beni istemeyen bir kadınla gerçekten beraber olabileceğime inandın mı?” diyerek yaşananlara sinirlendi. “Ben senin gözünde bu kadar aşağılık, bu kadar şerefsiz bir insan mıyım gerçekten? Sana bunu yapacağıma inandın mı?” diyen Ferit’in Seyran’ın çaresizliğinden faydalanacağına izleyici pek ihtimal vermemişti.

Tam Ferit'ten beklenecek hareket! Yalı Çapkını dizisinde eleştirilen sahneden böyle çark edildi! 13

Fakat Seyran’ı böyle bir durumun içine sokmasından da çok rahatsız oldu izleyiciler! Seyran’ın o anlarda yaşadığı korku, tedirginlik, çaresizlik ve şok hali, izleyenlerin içini burkarken, “O zaman niye yaptın bütün bunları” sorusuna Ferit’in “Beni isteyip istemediğini anlamak için” sözleri de daha çok kızdırdı.

“Sadece sorabilirdin” diyen Seyran’a bir de “Yanlış yaptım. Kusura bakma. Unut gitsin…” diyerek yaşattığını anlayamayan Ferit, izleyiciden eleştiri aldı bu tavırlarıyla. Seyran’ın “Anlamıyorum Ferit, ne dediysen yaptım” diyerek yaşadığı şok içindeki hali diziyi takip edenleri iyice üzerken Ferit, her zamanki rahatlığıyla “Merak etme, ablana yardım edeceğim. Beni birazcık tanımış olsaydın Seyran, birazcık, her koşulda ablana yardım edeceğimi anlardın zaten” diyerek üste çıkmaya çalışıyordu.

Yaşadıkları anın bir oyun olduğunu anlayan ancak kendisini böylesine çaresiz bir duruma sokan Ferit’e de çok kızan Seyran, “Vay be, sana söylediğim bütün sözler için kendimden özür dilettin üstüne, ablamı kullanıp beni bu duruma soktun, şimdi de kendimi suçlu hissettirmeye mi çalışıyorsun” diyerek içine düşürüldüğü durumu anlatmaya çalıştı.

Ancak Ferit, her zamanki bencil bakışıyla “Hiç bu durumu bana çevirmeye kalkma Seyran. Ben senin için neyim ya? Neyim Seyran?” diye serzenişte bulunurken Seyran ise “Şu yaşadığımız andan sonra benim için ne olabileceğini düşünebiliyorsun ki Ferit. Beni bu duruma sokacak kadar kötü olduğunu düşünmemiştim hiç!” sözleriyle yaşadığı hayal kırıklığını ortaya koydu.

Tam Ferit'ten beklenecek hareket! Yalı Çapkını dizisinde eleştirilen sahneden böyle çark edildi! 14

Ferit, yine üste çıkan bir tavırla “Sen beni nasıl durumlara sokuyorsun Seyran? Merak etme, ablana yardım edeceğim” diyerek durumu kurtarmaya çalıştı. Böylece bir hafta boyunca çok konuşulan ve devamı merak edilen sahne de sona erdi! Ferit yine her zamanki aldırmaz hallerine dönerken, Suna’yı kaçırdıktan sonra Seyran ile arabada şakalaşırken o beyaz gelinliği giyeceğini hiç düşünmediğini söyleyerek yaşadıkları durumla ilgili espri yapmaya devam etti. Seyran ise yaşadığı şoku atlatmış ama Ferit’e de bu yaşananlar için çok kızmış bir halde o anları unutmayacağını anlatıyordu.

İşte dizinin bu hafta çok beklenen o sahnesine izleyicilerden gelen yorumlardan bazıları…

Tam Ferit'ten beklenecek hareket! Yalı Çapkını dizisinde eleştirilen sahneden böyle çark edildi! 15

Tam Ferit'ten beklenecek hareket! Yalı Çapkını dizisinde eleştirilen sahneden böyle çark edildi! 16

Tam Ferit'ten beklenecek hareket! Yalı Çapkını dizisinde eleştirilen sahneden böyle çark edildi! 17