Ana sayfa Dizi Haberleri Masumlar Apartmanı’nda Han’ın olayı ortaya çıktı, reytingler yine bi acayip!

Masumlar Apartmanı’nda Han’ın olayı ortaya çıktı, reytingler yine bi acayip!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında izleyicilerle Salı akşamları buluşmakta olan Masumlar Apartmanı dizisinin 7. bölümü 27 Ekim akşamı izleyicilerle buluştu. Dizinin tüm kategorilerde açık ara birinci olması hiç de şaşırtıcı bir sonuç değil.. Başladığı günden bu yana müthiş bir performans sergileyen dizide, karakterlerin iç yüzleri ortaya çıktıkça, hikayeleri derinleştikçe izleyicinin heyecanı da artıyor.

Dizinin 7. bölümünde Birkan Sokullu’nun canlandırdığı Han karakterinin bir cansız mankeni aracına alması, onunla konuşması olay oldu… Fragmanda aracın bagajında görülen ayaklar herkesi şaşırtmıştı. Ayrıca Han’ın İnci’ye babasını öldürdüğünü söylediği sözler de fragmanı izleyenleri dehşete düşürmüştü. Ancak bambaşka gelişmeler yaşandı.

Çocukluk yıllarında ailesinden uzakta kalmanın Han’ın içinde ne kadar derin yaralar bıraktığı ortaya çıkıyor… Orta okuldaki öğretmeninin yerini alan cansız manken ile konuşan Han, izleyicileri şaşkına çevirdi.

Masumlar Apartmanı'nda Han'ın olayı ortaya çıktı, reytingler yine bi acayip! 3

Farah Zeynep Abdullah’ın canlandırdığı İnci ise o anlarda Han’ı uzaktan izliyordu… O anlarda İnci’nin dedesi Memduh’da geldi. Han, bir anda panik yaptı..

Dizinin 7. bölümü şoke eden bu finalle tamamlandı. 8. bölüm de çok merak edilmeye başlandı. Dizi hayranları sosyal medyada yorum üzerine yorum yazdı. En dikkat çeken mesaj ise cansız manken içindi. “Dizideki en normal karakter” ifadesi cansız manken için söylendi.

Ezgi Mola ve Merve Dizdar’ın yine oyunculukları ile izleyenleri mest ettiği anlara şahitlik ettik. Dizinin reytingleri ise geçen haftaya göre bir miktar düşüş gösterse de yine de çok iyi geldi…

Total’de 10’a yaklaşan dizi, AB’de 12 ve ABC’de 13’lü reyting oranları ile harikalar yaratmaya ve gün birincisi olmaya devam ediyor.

Her bölüm üzerine koyarak ilerleyen bir hikaye görüyoruz… Karakterlerin iç yüzleri, geçmişleri, haklarındaki detaylar fazlalaştıkça ilgi de artıyor.