Ana sayfa Dizi Haberleri Baraj dizisi ok gibi çıkarken, Hekimoğlu reytinglerde düşüyor!

Baraj dizisi ok gibi çıkarken, Hekimoğlu reytinglerde düşüyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Salı akşamları reyting yarışında iki önemli yapım var… Masumlar Apartmanı günün sürükleyici dizisi… Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz da 6. sezonunda bile güçlü varlığına devam ediyor. Bu iki dizinin sürükleyici olduğu Salı akşamları diğer dizilerin durumlarına bir göz atalım.

İlk sezonu başarılarla dolu olan Hekimoğlu, ne yazık ki eski şaşalı günlerini çok arıyor… Dizinin reyting sonuçları bir türlü toparlanmadı… Hekimoğlu hayranları, tutkulu bir şekilde Kanal D ekranının başına geçiyor ama, dizinin ilk sezona göre düşük reytingler almaya devam etmesi, toparlanmanın pek de kolay olmayacağını anlatıyor.

House MD’den uyarlanan Hekimoğlu dizisinin dün akşam yayınlanan 23. bölümü AB grubunda düşüş yaşadı. En çok tutunduğu grupta 4’ün altına gelen dizi, totalde bir miktar yükselse de 3’lü reyting oranları ile yoluna devam etmek durumunda… Dizi şu aşamada sıkıntılı gözükse de Kanal D’nin devam ettireceği de biliniyor. Ancak izleyici kaybı sürer ise durumlar tersine dönebilir…

Fox TV ekranında ikinci sezona kötü başlayan Baraj dizisi ise sanki doping almış gibi bir durumla karşı karşıya… Aslında diziyi bu kadar hareketlendiren şey sırların ortaya çıkması ve hikayenin kısır döngüden kurtularak açılması oldu. Sadece izleyiciler için değil oyuncular ve yapım ekibinin şevki açısından da hikayedeki ruhsuzluk gidince, izleyici de yeniden diziye sahip çıktı.

Baraj dizisi totalde 5’li reytinglere yaklaştı ve bu müthiş bir geri dönüşü anlatıyor… Bundan 3-4hafta önce yayından kaldırılır mı düşüncelerinin ortaya çıktığı hatırlanır ise, nasıl büyük bir ilerleme kaydedildiği de daha iyi anlaşılır. AB’de hala 3’lü reytinglerle düşük seyreden Baraj, ABC1 grubunda ise 4’ün üzerine atmayı başardı. Bu sonuçlar müthiş bir geri dönüşü ve Baraj dizisinin kendisini bulduğu gerçeğini ortaya koyuyor.

27 Ekim Salı akşamı Baraj totalde 6. olurken, AB’de 9. ve ABC’de 7. sırada kendisine yer buldu.

Hekioğlu dizisi ise dün akşam sadece AB grubunda 6.’lık elde ederek ilk 10 listesine girebildi… Güldür Güldür Show’un da salı akşamları reyting rekabetine katıldığı ve AB ile ABC’de listede yer alabildiğini görebilirsiniz.

Baraj dizisi ok gibi çıkarken, Hekimoğlu reytinglerde düşüyor! 7