Ana sayfa Sosyal Medya Masumlar Apartmanı’nda son karar verildi, vedaya az kaldı!

Masumlar Apartmanı’nda son karar verildi, vedaya az kaldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Salı akşamlarının sevilen dizilerinden olan Masumlar Apartmanı, çok başarılı sonuçlar almaya devam ediyor. Salı rekabetinde Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ile yarış halindeki dizi, tüm kişiler kategorisi dışında AB ve ABC1’de birinciliğin abonesi konumunda.

Ancak atv dizisi tüm kişiler kategorisinde çoğunlukla birinci sırada yerini alıyor. Tansel Öngel’in canlandırdığı Naci karakterinin yeniden hikayeye dönmesi izleyicileri çok mutlu etti. Yeniden hareketlenen hikayenin gidişatından da herkes memnun. Ezgi Mola, Merve Dizdar, Birkan Sokullu ve Farah Zeynep Abdullah başarılı performanslarla göz doldurmaya devam ediyor.

Masumlar Apartmanı dizisi önümüzdeki haftalarda vedaya hazırlanıyor. İlk sezonu başarılı bir şekilde tamamlayacak olan TRT1 dizisi, yaz arası verecek. Oyuncular bu sezon hem pandemi ile mücadele etti hem de yoğun bir çekim programında her hafta 120 dakikayı aşan bölümler yetiştirmek zorunda kaldı.

Artık tüm ekip için dinlenme ve yeniden güç toplama zamanı yaklaştı… Masumlar Apartmanı dizisi için, 8 Haziran Salı akşamı yayınlanacak olan 37. bölüm ile birlikte sezon finali yapmasına karar verildi.

Dizinin en son 33. bölümü ekranlara gelmişti. 18 Mayıs Salı akşamı 34. yeni bölümü yayınlanacak olan dizi, herhangi bir aksaklık olmaz ise 4 bölüm sonra ekranlara veda edecek.

Eylül ayında Masumlar Apartmanı’nın ikinci sezonu ile yeniden dizi hayranlarının karşısına çıkması bekleniyor.