Ana sayfa Dizi Haberleri İşte bu olmadı Mucize Doktor ekibi! İzleyiciye yanlış mesaj vermeyin!

İşte bu olmadı Mucize Doktor ekibi! İzleyiciye yanlış mesaj vermeyin!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV dizisi Mucize Doktor, dün akşam 62. bölümüyle izleyicinin karşısına çıktı. Bölüm yine birbirinden heyecanlı sahnelerle doluydu. Ferman’ın istifası, Nazlı ile Ali’nin ilk kez yakınlaşması, Doruk’un ameliyatı ve kazası, kuduz vakası…

Ancak tüm bu heyecanlı sahneler arasında dikkatimizi çeken küçük bir ayrıntı vardı. Açelya ve Gülbin arasında geçen bu sahne açıkçası izleyicilere çok yanlış bir mesaj verdi.

İşte bu olmadı Mucize Doktor ekibi! İzleyiciye yanlış mesaj vermeyin! 8

Dizinin 62. bölümüne kuduz vakası damgasını vurdu. Kuduza yakalanan bir hasta, hastanede karantina altına alındı. Son derece bulaşıcı bir hastalık olan kuduz, hastane çalışanlarında da haliyle gerginliğe yol açtı.

Açelya ve Gülin arasında geçen sahnede ise şunlar yaşandı: Açelya elinde kendi hazırladığı smoothie’sinden içerken Açelya ona yaklaştı ve ne içtiğini sordu ve tatmak istedi. Gülin smoothie’yi Açelya’ya verdi, o da aynı pipeti kullanarak içti. Ardından aynı pipetle Gülin yeniden içti. Çok masum gibi görünen bu sahne aslında çok yanlış bir mesaj verdi. Özellikle de Covid-19 pandemisinin yaşandığı şu günlerde.

İşte bu olmadı Mucize Doktor ekibi! İzleyiciye yanlış mesaj vermeyin! 9

Tüm dünyayı etkileyen Covid-19 pandemisi bizleri hijyen konusunda çok daha dikkatli olmamızı gerektiriyor. Aynı pipeti iki kişinin kullanması ise hastalığın bulaşma riskini artırıyor. Dolayısıyla özellikle hastane ve sağlık temalı bir dizinin böyle bir yanlış yapması dikkatlerden kaçmadı.

Dizinin dün akşamki bölümünde bir kuduz vakası vardı. Ambulansla hastaneye gelen adamın ısırdığı sağlık görevlileri kuduz olmuştu. Aynı adam Ferman’ı da ısırmıştı.