Ana sayfa Dizi Haberleri Masumlar Apartmanı’nda Tansel Öngel belirsizliği mutlu sonla bitti!

Masumlar Apartmanı’nda Tansel Öngel belirsizliği mutlu sonla bitti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Tansel Öngel’in bir süredir Masumlar Apartmanı dizisinde yer almaması dizi hayranlarını mutsuz ediyordu… Öngel’in Naci karakteri ile hikayeye gelmesinin ardından dizide umut yeşermiş, Safiye’nin değişimi herkesi memnun etmişti.

Ancak Naci hastaydı ve Ankara’ya giderek de dizi hayranlarını bir süre habersiz bıraktı. Tansel Öngel ile yapılan ilk anlaşma 13 bölüm üzerineydi ama karakter sevilince uzatıldı. Sonrasında ise kısmi bir ayrılık yaşandı. Oyuncunun başka projeler için de görüştüğü biliniyordu. Ancak yapımcı firma elini çabuk tuttu ve ünlü oyuncu ile anlaşma sağladı. Naci karakteri yeniden diziye dönüş yapacak.

Masumlar Apartmanı dizisinin yapımcıları ile bir süredir temasta olan Tansel Öngel, yeniden diziye dönme konusunda kararını verdi ve yapımcıdan gelen teklifi da kabul etti. Karakterin hikayenin ilerleyen bölümlerinde neler yaşayacağı merakla bekleniyor.

Gazeteci Birsen Altuntaş, Naci karakterinin yeniden hikayeye döneceğini twitter hesabından duyurdu. Naci, ne zaman Ankara’dan dönecek henüz netleşmedi.

Ayrıca Han’ın bodrumda tutsak aldığı kişinin kim olduğu da bilinmiyor. Birçok izleyici bu kişinin Naci olduğunu tahmin ediyor. Ancak senaristlerin henüz buna karar vermedikleri de ortaya çıktı.

Naci’nin hastalık durumuna göre hikayedeki gelişmelerin düzenleneceği belirtiliyor.