Ana sayfa Dizi Haberleri Koronavirüse yakalanan Merve Oflaz, Arka Sokaklar’dan vazgeçmedi!

Koronavirüse yakalanan Merve Oflaz, Arka Sokaklar’dan vazgeçmedi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cuma akşamları Kanal D ekranında izleyicilerle buluşmaya devam eden Arka Sokaklar dizisi hem ekip hem de oyuncular bakımından son derece oturmuş bir iş… Hikayesiyle ve aksiyon dolu sahneleri ile kendi izleyici kitlesine hitap eden dizi, 15. sezonun sonlarına yaklaştığı bu dönemde bile tüm kişiler kategorisinde reytinglerde birincilik almaya devam ediyor.

Dizide Bahar komiser karakterine hayat vermekte olan Merve Oflaz, Bebek’te haberciler tarafından görüntülendi. Hayvan hakları konusunda çok duyarlı olan oyuncu, köpeğini gezdirdiği sırada kameralar tarafından görüntülendi.

Geçtiğimiz haftalarda koronavirüse yakalanan oyuncu, iyileştiğini ve o günleri geride bıraktığını söyledi. Oyuncu, “15 gün evde kaldım, ondan sonra atlattım. Birçok insana göre daha da çok şanslıydım, çünkü evde geçirebildim. O yüzden herkes dikkat etsin. Maskeleri takmaya devam” diye konuştu.

Virüse yakalandığı dönemde korktuğunu, okuduğu haberlerden çok etkilendiğini belirten oyuncu, “İlk öğrendiğimde tabii ki korktum. Ama nefesimle ilgili bir sıkıntı olmadı, çok şükür. Sadece biraz yorgunluk oldu. Güzelce atlattım, iyi geçirdim” ifadesini kullandı.

Oflaz, dizi setinde çalışmaya devam ettiğini, ev ile iş arasında gidip geldiğini ve başka bir şey yapmadığını söyledi. Son 1 yıldaki pandemi döneminde sette çalıştıklarını hatırlatan ve son günlerde 3-4 kişide virüs çıktığını da vurgulayan oyuncu, şöyle konuştu:

“Önlemler çok sıkı zaten. Hepimiz çok dikkat ediyoruz. Setimizde korona ile ilgili bir sıkıntımız yok. Bir korkumuz yok. Herkes umarım işini yapmaya devam eder ama bir yandan da korku zor yani. Çalışmak da istiyoruz, korkuyoruz da. Ama önlemleri sıkı tutarak çalışmak taraftarıyım, bitmesini istemem.”