Ana sayfa Dizi Haberleri Alp Navruz yeni dizisini belirledi! Dikkat bu dizinin tutma ihtimali yüksek, şimdi kadın partner bakılıyor!

Alp Navruz yeni dizisini belirledi! Dikkat bu dizinin tutma ihtimali yüksek, şimdi kadın partner bakılıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Son yılların en başarılı isimlerinden birisi de kuşkusuz Alp Navruz… Aşk Laftan Anlamaz isimli dizi ile başladığı sektörde 2016 yılından 2020 yılının sonuna kadar 160 bölüm kadar çekimlerde yer alan oyuncu, üst üste başarılı dizilerde boy gösterdi.

Fazilet Hanım ve Kızları dizisindeki Sinan karakterinin ardından, Elimi Bırakma’da Cenk’e hayat veren oyuncu, son olarak da Zümrüdüanka dizisinde Serhat karakterinde başarıyla rol aldı. İyi yapımlar tercih etmesi ile bilinen oyuncuya birçok teklif geliyordu. Ocak ayının ilk haftasında final yapan Zümrüdüanka’nın ardından bir süredir dinlenen Alp Navruz’a gelen teklifler arasında farklı dizi projeleri vardı.

Ünlü oyununun zaten dizi seçimlerinde ne kadar titiz olduğu bilinir. Alp Navruz, sonunda yeni dizisini belirledi ve anlaşmayı da yaptı. Ünlü oyuncu, daha önceki bir röportajında şimdiye kadarki dizi seçimlerinde senarist ile konuştuğunu ve hikayenin detaylarını öğrendiğini, kendisini tatmin eden bir hikaye örgüsü olduğunu görünce de rolleri kabul ettiğini söylemişti.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre oyuncu Ay Yapım imzalı olan Star TV için hazırlanan Ada Masalı isimli dizi için prensip anlaşması yaptı. Ali Bilgin’in yöneteceği diziyi Yelda Eroğlu yazıyor. İzmir ve civarında çekilmesi planlanan dizide Deniz karakterine hayat verecek olan oyuncu, babaannesi tarafından büyütülen bir kişi olarak ekranda yerini alacak.

Alp Navruz’un partnerinin kim olacağı da merakla bekleniyor… Daha önce Deniz Baysal, Alina Boz ve Ceren Yılmaz ile partner olan Alp Navruz bakalım bu sefer hangi ünlü kadın oyuncu ile seti paylaşacak?

Muhtemel adaylar içinde yapımcının teklif götürdüğü 3 isim dikkat çekiyor. Ayça Ayşin Turan, Pınar Deniz ve Aybüke Pusat…

Bakalım Alp Navruz’un partneri olarak hangi ünlü ismi göreceğiz.