Ana sayfa Dizi Haberleri Masumlar Apartmanı’ndaki ani ayrılık kararı, senaristlerin çok işine geldi!

Masumlar Apartmanı’ndaki ani ayrılık kararı, senaristlerin çok işine geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Masumlar Apartmanı dizisinin ilk sezonunda herkesi şaşırtan karar Farah Zeynep Abdullah’tan geldi… İnci karakterini canlandıran oyuncunun aniden ayrılmak istemesi ve sezon finalinde de karakterin ölümü herkesi derinden sarstı.

Farah Zeynep Abdullah’ın psikolojik yoğunluğu yüksek olan sahnelerde oynamaktan duyduğu rahatsızlık sonrasında gelen bu büyük kararı dizide büyük bir değişime de başlatmış oldu.

Aslında bu ayrılık sonrasında senaristlerin eline büyük bir koz geçti. Diziyi daha da psikolojik bir ortama sokmak ve dramanı daha da güçlü şekilde yansıtılmasını sağlamak gibi bir fırsat ortaya çıktı.

Bu dram, eşini kaybeden Han karakteri üzerinden ikinci sezonun geneline yayılabilecek kadar güçlü bir hikaye derinliği getirebilir. Senaristler bu fırsatı iyi kullandı.

Masumlar Apartmanı'ndaki ani ayrılık kararı, senaristlerin çok işine geldi! 8

Hem Han karakterinin yüksek psikolojik sınavları izleyicilerin ilgisini çekecek hem de Melisa Şenolsun’un canlandırdığı Rüya karakterinin hikayenin merkezine yerleşmesini kolaylaştıracak.

Belki zamanla İnci karakteri unutulacak ama karakterin ani ölümünün verdiği duygusal ve psikolojik etkiler sezon boyunca hikayenin gidişatında önemli bir faktör olacak.

Psikolojik tedavi gören Han karakterinin durumunun tüm aileyi etkilemesi, Safiye ile Gülben karakterlerinin de önüne bazı sınavlar çıkartacak.

Safiye’nin daha dışa açık hale gelmesini sağlayabilecek olan bu durum, Han karakterinin ise içine kapanmasına neden olacak.

Masumlar Apartmanı'ndaki ani ayrılık kararı, senaristlerin çok işine geldi! 9
Han’ın yaşayacakları tüm ailenin de hayatını etkileyecektir. Evdeki sorunların altından kalkamayan Safiye ile Gülben’in alacakları yeni kararlar ve atacakları adımlar da dizinin ikinci sezonunda çok konuşulacaktır.

Sonuç olarak, Farah Zeynep Abdullah’ın hikayeden ayrılmak istemesi aslında senaristlerin eline çok güzel bir koz verdi. Bu durumu iyi kullanırlar ise dizi yine salı akşamları çok iyi reytingler alarak yoluna emin adımlarla devam eder.