Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Özcan Deniz ile İrem Helvacıoğlu arasındaki buzlar erimedi!

Özcan Deniz ile İrem Helvacıoğlu arasındaki buzlar erimedi!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Geçtiğimiz hafta final yapan, ATV’nin ‘Baş Belası’ dizisinde ‘İpek’ karakterine hayat veren İrem Helvacıoğlu, kısa süre önce Özcan Deniz’le birlikte baş rolünü paylaştğı ‘Star TV’de yayınlanan Seni Çok Bekledim’ dizisinde rol almıştı. Ancak büyük iddialarla başlayan dizi reytinglerde hayal kırıklığı yaşayınca final yapmıştı. Dizi sona erdikten birkaç ay sonra İrem Helvacıoğlu ve Özcan Deniz arasında sosyal medya krizi yaşandı.

İrem Helvacıoğlu ile Özcan Deniz, Instagram’dan birbirini takipten çıkmış, fotoğrafları silmişti.İrem Helvacıoğlu o dönem yaptığı açıklamada; Özcan Deniz’in kendisini takipten çıkıp, eski fotoğraflarını silmesi üzerine kendisinin de buna aynı şekilde karşılık verdiğini söyledi.

Helvacıoğlu Deniz’e kırılmadığını ancak bu davranışa bir anlam veremedeğini de belirtmişti. Helvacıoğlu o dönem yaptığı açıklamada; “Kendisi birlikte çekilmiş fotoğraflarımızı sildi. Bu hareketi tepki olarak yapıp yapmadığını anlayamadığım için ben de sildim. Fotoğrafları sildiğimiz için takipleşmeyi de bıraktık. Birini laf olsun diye takip etmenin bir anlamı olmadığını düşünüyorum” dedi. Geçtiğimiz hafta sonu Show TV magazinden programından Ömür Sabuncuoğlu’nu evinde ağırlayan İrem Helvacıoğlu’nun verdiği röportajdan Özcan Deniz ile arasındaki buzların erimediği de anlaşılıyordu.

Sabuncuoğlu’yla evini gezerken fotoğraf köşesinde tüm rol arkadaşlarıyla fotoğrafı olmasına rağmen Özcan Deniz’le fotoğrafına yer vermeyen İrem Helvacıoğlu o konuyla ilgili soruya, “Arkadaş olmak benim için çok büyük bir adım. Bazı insanlarla tanışırsın, illa ki zaman geçirdiğin herkesle arkadaş olamazsın. Biriyle tanıştın diye arkadaş olmana gerek yok” diyerek Özcan Deniz’le yaşadığı fotoğraf silme tartışmasından sonra buzların erimediğini gösterdi.