Ana sayfa Sosyal Medya Yeni dizisi ile ekrana gelmeye hazırlanan Gökçe Bahadır, sosyal medyadaki sessizliğini bozdu!

Yeni dizisi ile ekrana gelmeye hazırlanan Gökçe Bahadır, sosyal medyadaki sessizliğini bozdu!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Gökçe Bahadır en son 2018 yılında final yapan ‘Ufak Tefek Cinayetler’ dizisinde canlandırdığı ‘Oya’ karakteri ile televizyon ekranında yer almıştı. Oyuncu, geçtiğimiz sezon ‘Menajerimi Ara’ dizisine konuk oyuncu olarak katıldı ve bunun dışında da televizyonda görünmedi. Gökçe Bahadır bu arada boş durmadı, ‘Kendi Yolumda’ isimli sinema filminin yanı sıra Netflix için çekilen ‘Kulüp’ isimli dizide yer aldı.

Yeni sezonda Fox TV’nin yeni dizisi ‘Evlilik Hakkında Her Şey’ ile  izleyiciyle buluşmak için gün sayan Gökçe Bahadır sosyal medyada ki sessizliğini de son koyduğu fotoğrafla bozdu. 1.4 milyon takipçisinin bulunduğu instagram hesabından en son geçtiğimiz Temmuz ayında fotoğraf paylaştığı görünen ünlü oyuncu, son paylaşımıyla takipçileriyle de özlem giderdi.

Yeni dizisi ile ekrana gelmeye hazırlanan Gökçe Bahadır, sosyal medyadaki sessizliğini bozdu! 7

Öte yandan yeni dizisinin heyacanını yaşayan Gökçe Bahadır’a ‘Evlilik Hakkında Herşey’de, Sarp Akkaya, Yiğit Kirazcı, Gökçe Eyüboğlu, Fırat Altunmeşe, Tülin Ece, Erdal Küçükkömürcü ve Sumru Yavrucuk gibi önemli isimler eşlik ediyor.

‘Evlilik Hakkında Her Şey’ dizisi BBC yapımı olan The Split’in yerli uyarlaması olarak hazırlandı.Boşanma avukatı olan kardeşlerin hikayesi olan dizide aslında evliliklerin ardından yaşanan boşanmaların kirli yüzü ifşa edilecek. Dizi 21 Eylül Salı akşamı izleyici ile buluşacak.