Ana sayfa Dizi Fragmanları Masumlar Apartmanı’ndan ayrılan başrol oyuncusunun ruhu hala dizide geziyor!

Masumlar Apartmanı’ndan ayrılan başrol oyuncusunun ruhu hala dizide geziyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında yayınlanmakta olan Masumlar Apartmanı dizisinin etkili hikayesinde 57 bölüm geride kaldı. Ezgi Mola, Merve Dizdar ve Birkan Sokullu’nun başrollerinde yer aldığı dizinin ilk sezonunda yer alan bir başka isim ise Farah Zeynep Abdullah olmuştu.

İnci karakterini canlandıran oyuncu, hikayedeki psikolojisi derin sahnelerden çok olumsuz etkilendiği için yapımdan ayrıldı. İlk sezon finalinde ölen İnci’nin ardından Han karakteri bir türlü toparlanamadı. Birkan Sokullu’nun başrollerini canlandırdı Han karakteri önce Rüya sonra ise Ceylan ile yönünü bulmaya çalıştı. Ancak Han’ın İnci’ye olan özlemi hiç bitmedi.

Masumlar Apartmanı'ndan ayrılan başrol oyuncusunun ruhu hala dizide geziyor! 7

Masumlar Apartmanı dizisinin hikayesinde İnci karakterinin ruhu hala dolaşıyor. 58. yeni bölümü 15 Şubat Salı akşamı yayınlanacak olan dizide, Han’ın şu sözleri çok düşündürücü: “Ben onun hayatına girmeseydim eğer, İnci hala yaşıyor olacaktı.”

Binnur Kaya’nın Doktor hanım olarak hikayede yer aldığı Masumlar Apartmanı’nın 58. bölümünde Han’ın çöplerin ortasında delirdiği anlarda ise Ezgi Mola’nın canlandırdığı ablası Safiye’ye yakalanıyor.

Safiye, Han’ı öyle kötü bir halde görecek ki, bunun hikayede önemli bir dönüm noktası olması bekleniyor.

Han, “Abla sence ben temizlenebilir miyim?” diyerek herkesi yüreğinden yakalayan bir soru soruyor. İnci’nin ölümünün etkisini hala üzerinde hisseden Han’ın yaşadığı duygusal boşlukta Birkan Sokullu’nun muhteşem performansı da hayranlarını mest ediyor.

İşte 15 Şubat salı akşamı saat 20.00’da yayınlanacak olan Masumlar Apartmanı dizisinin 58. bölüm fragmanı: