Ana sayfa Dizi Haberleri Mahkum dizisinde yeni karar; şimdiye kadar izlediğiniz fragmandı, asıl hikaye yeni başlıyor!

Mahkum dizisinde yeni karar; şimdiye kadar izlediğiniz fragmandı, asıl hikaye yeni başlıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında perşembe akşamları yayınlanmakta olan Mahkum isimli dizinin yeni bölümlerini heyecanla bekleyen izleyiciler, bekledikleri gibi yine aksiyon dolu sahneler bulacak.

Güney Kora dizisi Innocent Defendant uyarlaması olan Mahkum dizisinin her bölümü büyük heyecan yaşattı ve yeni bölümleri de yine izleyenleri çok etkileyecek. 10. yeni bölümden yayınlanan fragman ise, büyük bir değişimin müjdesini veriyor.

Savcı Fırat, suçsuzluğunu kanıtlamak ve düşmanları ile hesaplaşmak için yeni bir karar alıyor. Bu karar hapisten kaçmak ve düşmanları ile göğüs göğüse savaşmak… Onur Tuna’nın çok başarılı bir performans ile canlandırdığı Fırat Bulut karakterinin mücadelesi asıl şimdi başlayacak. Dizi hayranları da şimdiye kadar yayınlanan 9 bölümün fragman olduğunu ve asıl hikayenin 10. bölüm ile birlikte başlayacağını düşünüyor.

Hikayesi çok başarılı şekilde ilerleyen dizide Barış karakterini canlandıran İsmail Hacıoğlu da yine çok etkili bir oyunculuk sergiliyor. Onur Tuna ve İsmail Hacıoğlu ikilisine ayrıca; Seray Kaya, Melike İpek Yalova ve Hayal Köseoğlu da başarılı performansları ile eşlik etti.

Yeni bölümde Barış’ın Büge ile Sasha arasında kaldığına ve bir seçim yapma durumu ile sıkıştığına tanıklık edeceksiniz.

Barış kimi seçecek veya bu zorlu durumdan nasıl kurtulacak? Diziden bir başrol oyuncusu ayrılacak mı? İşte bu sorular da fragmanı izleyenler tarafından soruluyor.