Ana sayfa Sosyal Medya Masumlar Apartmanı’ndan herkesi şaşkına çevirecek büyük değişim!

Masumlar Apartmanı’ndan herkesi şaşkına çevirecek büyük değişim!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında izleyicilerle buluşan Masumlar Apartmanı dizisi ikinci sezona hazırlanıyor. 14 Eylül Salı akşamı dizinin 38. yeni bölümü ekrana gelecek. Yeni bölümde neler yaşanacağı ile ilgili bazı detaylar ortaya çıktı.

Han karakterine hayat veren Birkan Sokullu’nun etkileyici dram halleri izleyicileri çok etkileyecek. Farah Zeynep Abdullah’ın canlandırdığı İnci karakterinin ölümü, Han üzerinde büyük bir yıkıma yol açıyor. Han, İnci’nin mezarı başından ayrılamıyor ve öylece sokaklarda başı boş dolaşıyor. Han, İnci’nin ölümünden sonra Safiye’yi de suçluyor… Dizide Ezgi Mola’nın canlandırdığı Safiye karakterinde ise büyük bir değişimi göreceksiniz.

Naci’yi hasretle bekleyen Safiye, artık kardeşi Gülben’in mutlu olmasını istiyor. Daha önce Gülben’in evden ayrılmasından korkan Safiye, artık onun yeni bir hayata doğru adım atması gerektiğini hatırlatıyor. Safiye karakterindeki bu değişim herkesi şaşırtacak.

Merve Dizdar’ın canlandırdığı Gülben karakteri ise mutlu olmak ile ailesinin mutsuzluğunun arasında kaldı. Safiye herkesi mutsuz eden kişi olmakla suçlanıyor. Gülben, kendi hayatını kurma yolunda ilerlemek istiyor ama bunun için her şeyi geride bırakması gerektiğinin farkında.

Diziye yeni katılan Melisa Şenolsun ise tam bir sürpriz. Üniversiteli genç bir kız olarak hikayeye gelen yeni karakter, Han’ın hayatını da çok değiştirecek.

Melisa Şenolsun’un rol için seçilmiş olması da oyuncuya yeni sezonda büyük bir çıkış yapma fırsatı verdi.

İşte 14 Eylül Salı akşamı saat 20.00’da yayınlanacak olan Masumlar Apartmanı dizisinin 38. bölümünden yeni görüntüler: