Ana sayfa Sosyal Medya Masumlar Apartmanı’nın Ceylan’ı Aslıhan Gürbüz kardeşine düşkünlüğü ile adından söz ettiriyor!..

Masumlar Apartmanı’nın Ceylan’ı Aslıhan Gürbüz kardeşine düşkünlüğü ile adından söz ettiriyor!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Yetenekli oyuncu Aslıhan Gürbüz, 2018 yılında yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle dizilere ara vermişti.  Geçtiğimiz sezon TV8’de yayınlanan Kırmızı Oda ile birlikte yeniden setlere adım atan oyuncu şu sıralar TRT1’in Masumlar Apartmanı dizisinde rol alıyor.

Sosyal medya hesabından Masumlar Apartmanı dizisini ne kadar çok beğendiğini her fırsatta dile getiren Aslıhan Gürbüz’ün diziye dahil olması hayranlarını da çok mutlu etti. Oyuncu dizide ‘Ceylan karakterini başarıyla canlandırıyor.

Birkan Sokullu’nun canlandırdığı Han karakterinin eski aşkı olarak dizide yer almaya başlayan oyuncu sosyal medya hesabından erkek kardeş Mustafa Ayhan Gürbüz’ün doğum gününü kutladı.

Masumlar Apartmanı'nın Ceylan'ı Aslıhan Gürbüz kardeşine düşkünlüğü ile adından söz ettiriyor!.. 8

Ünlü oyuncu paylaşımına, ‘Seninle yaşadığım 33 senenin tarifi yok, teşekkürü çok. Seni çok seviyorum kardeşim iyi ki doğmuşsun’ notunu düştü.

Duygusal anlar yaşayan Aslıhan Gürbüz’ün paylaşımları bununla da bitmedi. Aslıhan Gürbüz kardeşinin kucağında olduğu çocukluk fotoğraflarını da takipçileriyle paylaştı.

Masumlar Apartmanı'nın Ceylan'ı Aslıhan Gürbüz kardeşine düşkünlüğü ile adından söz ettiriyor!.. 9

Sosyal medyayı aktif şekilde kullanan oyuncu kardeşine oldukça düşkün. Geçtiğimiz yıl kardeşini evlendiren oyuncu düğünden de çok sayıda paylaşımda bulunmuş, kardeşi ve gelin ile çiftetelli oynayan oyuncu geline altın takarak mutluluklar dilemişti. Fotoğraflarda Gürbüz’ün kardeşi ile benzerliği de dikkat çekti.