Ana sayfa Dizi Haberleri Kırmızı Oda dizisindeki Erhan’dan sonra Erdinç Gülener’e muhteşem dizi teklifi!

Kırmızı Oda dizisindeki Erhan’dan sonra Erdinç Gülener’e muhteşem dizi teklifi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kırmızı Oda isimli tv8 dizisi geçtiğimiz sezona damga vuran bir yapım oldu… Birçok ünlü ismin konuk oyuncu olarak yer aldığı dizide kısa süre kalıp, kısa rollerle izleyicileri etkileyen isimler de vadı. Bu isimlerden birisi de Erdinç Gülener olmuştu.

Kırmızı Oda dizisinin 19. bölümüne konuk olan ve küçük Ayşe’nin hikayesinde babasını canlandıran Erdinç Gülener, alkol sorunu olan bir karakter ile ekranda kısa bir süre yer aldı.

10 Bin Adım isimli Gain dizisinde de Levent karakterini canlandıran oyuncuya yeni sezonda TRT1’in muhteşem dizisi Alparslan’dan teklif geldi.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre oyuncu, yeni dönemde Alparslan dizisinin kadrosunda yerini aldı. Fahriye Evcen ve Barış Arduç’un başrollerinde yer alan dizide, Uyanış Büyük Selçuklu’dan gelen Mehmet Özgür ile Mim Kemal Öke de yer alacaklar.

Diziye transferlerin de devam ettiği belirtiliyor ve yakında yeni isimlerin ortaya çıkması bekleniyor. Geçen sezon Ramo’nun yönetmenliğini yapan ve diziyi ayağa kaldıran isim olarak da ortaya çıkan Çağatay Tosun, Alparslan dizisini de yönetecek ve titiz bir hazırlık yapıyor.

Gülener hikayede Barış Arduç’un canlandıracağı Alparslan karakterinin babası olarak ekrandaki yerini alacak.