Ana sayfa Dizi Haberleri Masumlar Apartmanı’nın Derenoğlu ailesini hiç böyle görmemiştiniz!

Masumlar Apartmanı’nın Derenoğlu ailesini hiç böyle görmemiştiniz!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1’in geçen sezon başlayan ve ekranların en sürükleyici dizilerinden biri olan Masumlar Apartmanı ikinci sezonuna çok hızlı başladı. Yeni oyuncusu Melisa Şenolsun’la yeni sezona 28 Eylül Salı akşamı merhaba diyen dizinin baş kahramanları olan Derenoğlu ailesi bir dergiye verdiği sıra dışı pozla dikkatleri çekti.

Sevgisiz bir anne babanın elinde büyüyen üç kardeşin hikayesini anlatan Masumlar Apartmanı her bölümünde izleyiciye şok yaşatmayı başarıyor. Masumlar Apartmanı geçen sezon sonunda, esas kahramanlardan biri olan İnci’yi canlandıran Farah Zeynep Abdullah’ın ayrılığıyla sarsılmıştı.

Abdullah ayrılık kararı sebebiyle dizi izleyicilerinden çok büyük tepki görmüş ancak kararından vazgeçmemişti. Senaristler de çareyi, İnci’yi sezon finalinde öldürmekte bulmuştu. Yeni sezonda İnci’nin yerine geçen kadın karakter Melisa Şenolsun oldu.

Masumlar Apartmanı'nın Derenoğlu ailesini hiç böyle görmemiştiniz! 7

Dizinin ana karakterleri olan Hikmet, Safiye, Gülben, Han ve Neriman’dan oluşan Derenoğlu ailesi geçmişlerinde yaşanan travmalarla her bölümde izleyiciyi şok etmeye devam ediyor. Ancak Derenoğlu ailesi bu kez dizinin hayranlarını çok farklı bir şekilde şaşırttı.

Derenoğlu ailesi üyelerini canlandıran Ezgi Mola, Birkan Sokullu, Merve Dizdar, Metin Coşkun ve Gizem Katmer bir dergi için verdikleri sıra dışı bir pozla hayranlarının karşısına çıktı. Derenoğlu ailesinin üyelerinin son derece şık ve tarz kıyafetlerle yüzme havuzunda verdikleri poz herkesi çok şaşırttı ve beğeni topladı.

Bu arada dizide baba Hikmet Derenoğlu’nu canlandıran Metin Coşkun’un diziden ayrılacağı konuşuluyor. Senaryo gereği hastaneye yatırılan ve yoğun bakıma alınan Hikmet Derenoğlu’nun ölmesi halinde baba karakteri diziden ayrılacak.

Yeni sezonda Masumlar Apartmanı’nın tartışılan bir konusu da diziye yeni katılan Melisa Şenolsun’un canlandırdığı Rüya ile Han’ın ilişkisi. Dizinin sıkı takipçileri Han ile Rüya karakterlerinin ilişkisini sorguluyor. Rüya’nın Han’a iyi gelmeyeceğini düşünenler olduğu gibi bunun tersini de savunanlar var.