Ana sayfa Sosyal Medya ‘Masumlar Apartmanı’nın ‘Han’ı Birkan Sokullu dizideki rolünün aksine aşkta kazanıyor!

‘Masumlar Apartmanı’nın ‘Han’ı Birkan Sokullu dizideki rolünün aksine aşkta kazanıyor!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –TRT1’in ilgiyle izlenen dizisi ‘Masumlar Apartmanı’nda ‘Han’ rolüyle ekranlara gelen oyuncu Birkan Sokullu’nun dizide aşktan yana bir türlü yüzü gülmedi.  Ünlü oyuncu gerçek hayatta ise dizidekinin aksine aşkını dolu dizgin yaşıyor.

İki yıldır iş insanı Kemal Gürkaynak’ın kızı Eda Gürkaynak’la aşk yaşayan Sokullu, dün 37 yaşına bastı. Eda Gürkaynak, oyuncu sevgilisi Birkan Sokullu’nun doğum gününü Instagram’dan kutladı. Birlikte çekilen fotoğraflarını yayınlayan Gürkaynak paylaşımında, “İyi ki, iyi ki, iyi ki… Kıvırcık…” ifadelerini kullandı.

'Masumlar Apartmanı'nın 'Han'ı Birkan Sokullu dizideki rolünün aksine aşkta kazanıyor! 8

Fotoğraflarda bir hayli keyifli oldukları görülen çiftin aşk dolu pozları takipçilerinden kısa sürede 8 binden fazla beğeni aldı.

Geçtiğimiz günlerde, sevgilisinin annesi, babası, ablası ve eniştesi ile tanışan ve hakkında ‘Aileye girdi’ şeklinde haberler çıkan Birkan Sokullu ise doğum gününde instagram hesabından aşağıdaki paylaşımı yaptı ve doğduğu günün önemine dikkat çekti.

'Masumlar Apartmanı'nın 'Han'ı Birkan Sokullu dizideki rolünün aksine aşkta kazanıyor! 9

Sokullu paylaşımında takipçilerinden Cerebral Palsy’li çocuklar için yardım isteyerek şu ifadelere yer verdi; 6 Ekim Dünya Cerebral Palsy Gününde doğmuş birisi olarak; bu yıl da doğum günümü Türkiye Spastik Çocuklar Vakfı’ndan rehabilitasyon ve özel eğitim desteği alan çocuklar ile paylaşıyorum. Bağış linki bio’da, detaylı bilgi için takip edebilirsiniz.”