Ana sayfa Sosyal Medya Masumlar Apartmanı’ndaki değişim izleyiciyi çok mutsuz etti!

Masumlar Apartmanı’ndaki değişim izleyiciyi çok mutsuz etti!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay- TRT 1’in çok sevilen dizisi Masumlar Apartmanı yeni sezonuna yeni oyuncusu Melisa Şenolsun’la başladı. Bir önceki sezonun finalinde ana karakterlerinden biri olan İnci’nin ölmesiyle heyecanlı bir bekleyişe giden dizinin izleyiciler belli ki yeni bölümlerle hayal kırıklığı yaşadı. İzleyiciler, Twitter’da #ÖzüneDönMasumlarApt etiketiyle yaptıkları paylaşımlarla TT oldu.

Geçen sezon ekranlarda fırtına estiren ve başrollerinde Ezgi Mola, Merve Dizdar, Birkan Sokullu gibi isimlerin yer aldığı Masumlar Apartmanı, sezon sonunda baş karakterlerinden İnci’nin ölümüyle sarsılmıştı. Senaristler, İnci’yi canlandıran Farah Zeynep Abdullah’ın diziden ayrılma kararı sonrası canlandırdığı karakteri öldürmek zorunda kalmış, Abdullah’ın bu kararı çok büyük tepkiye yol açmıştı.

Masumlar Apartmanı'ndaki değişim izleyiciyi çok mutsuz etti! 19

Masumlar Apartmanı ekibi ikinci sezonuna, İnci’nin yerine yepyeni bir karakter olan Rüya’yı yarattı, canlandırması için de genç yıldız Melisa Şenolsun’la anlaştı. Ancak izleyiciler Şenolsun’u diziye bir türlü yakıştıramadı. Üstüne bir de yeni karakterler eklenince ve esas karakterlerle ilgili sahneler azalınca izleyiciler çileden çıktı.

Dizinin hayranları da çareyi Twitter’da #ÖzüneDönMasumlarApt etiketiyle paylaşım yaparak tepkilerini dile getirmekte buldu. Etiket kısa sürede TT oldu. İzleyicilerin yorumları ise son derece dikkat çekiciydi.

Bir izleyici “Dizi toplama kampına döndü. Yeni oyuncuya ihtiyacı yok bu dizinin. Sadece ellerindeki karakterlerin, çiftlerin hakkıyla yazılması gerekiyor ve istenmeyen karakterlerin çıkması gerekiyor. Her şey bu kadar basitken neyi neden diretiyorsunuz?” diye yazdı.

Masumlar Apartmanı'ndaki değişim izleyiciyi çok mutsuz etti! 20

Bir başka izleyici de tepkisini şu sözlerle dile getirdi: “Yeterince güçlü karakterler ve merak edilen hikayeleri varken neden bunu güzelce işlemek yerine yeni karakterler eklemenin derdindesiniz? Bu izleyiciye büyük saygısızlık. Biz yine de belki bir şeyler değişir umuduyla eski masumlar hatırına çabalıyoruz.”

Masumlar Apartmanı'ndaki değişim izleyiciyi çok mutsuz etti! 21

Bir izleyici ise diziyle ilgili özlediklerini “İzleyici kardeş sahneleri istiyor, terapi başlasın istiyor, safnac görmek istiyor, safiyenin ilaç kokusu diye bahsettiği zamanları istiyor, ailenin Han Amerika’dayken yaşadıklarını istiyor, Safiye’nin Hasibe’nin ölümünden sonra yaşadıklarını izlemek istiyor.” sözleriyle anlattı.

Masumlar Apartmanı'ndaki değişim izleyiciyi çok mutsuz etti! 22

Masumlar Apartmanı’yla ilgili diğer yorumlardan bazılarını aşağıda görebilirsiniz.

Masumlar Apartmanı'ndaki değişim izleyiciyi çok mutsuz etti! 23 Masumlar Apartmanı'ndaki değişim izleyiciyi çok mutsuz etti! 24 Masumlar Apartmanı'ndaki değişim izleyiciyi çok mutsuz etti! 25 Masumlar Apartmanı'ndaki değişim izleyiciyi çok mutsuz etti! 26 Masumlar Apartmanı'ndaki değişim izleyiciyi çok mutsuz etti! 27 Masumlar Apartmanı'ndaki değişim izleyiciyi çok mutsuz etti! 28 Masumlar Apartmanı'ndaki değişim izleyiciyi çok mutsuz etti! 29 Masumlar Apartmanı'ndaki değişim izleyiciyi çok mutsuz etti! 30 Masumlar Apartmanı'ndaki değişim izleyiciyi çok mutsuz etti! 31