Ana sayfa Dizi Haberleri Özge Gürel’in yeni dizisinin kadrosu bomba gibi, adrenalin patlamasına hazır olun!

Özge Gürel’in yeni dizisinin kadrosu bomba gibi, adrenalin patlamasına hazır olun!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Özge Gürel’in yeni dizisi netleşti, kadroyu görenler şaşkına döndü! Yeni sezonda Show TV’nin iddialı dizilerinden birisi de Sipahi olacak ve başrolde Kaan Yıldırım ile Özge Gürel ikilisini izleyeceksiniz. Bay Yanlış dizisinden dijital dizi Hayaller ve Hayatlar’da izlediğimiz oyuncu, Bay Yanlış’tan sonra yeniden televizyon için hazırlanan uzun süreli bir yapımla izleyicilerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Sipahi isimli bir istihbarat ajanının hikayesinin anlatılacağı yeni dizinin oyuncu kadrosu netleşmeye başladıkça da, izleyicilerin ilgisini fazlasıyla çektiğini görebilirsiniz. Sosyal medyada yapılan paylaşımlar Özge Gürel ile Kaan Yıldırım ikilisinin çok başarılı bir dizi çifti olacağına yönelik yorumları öne çıkartıyor. Birçok dizi hayranı bu ikiliyi heyecanla beklediklerini belirten paylaşımlar yapıyor.

Özge Gürel'in yeni dizisinin kadrosu bomba gibi, adrenalin patlamasına hazır olun! 8

Sürükleyici bir dizi olmasının yanı sıra, aksiyon sahneleriyle de dikkat çekmesi beklenen Sipahi, istihbarat teşkilatının yetiştirdiği Korkut Ali Türkoğlu isimli karakterin yaşadıklarını izleyicilerle buluşturacak.

Bu etkileyici hikayenin senaryosunu yazan isim ise Ali Doğançay. Hakan İnan’ın yönetmenliğini yapacağı yeni dizinin Ekim ayının sonlarında izleyicilerle buluşması bekleniyor. Dizinin ön hazırlıkları devam ederken, oyuncu kadrosunda da çok önemli isimler bir araya geldi.

Bu oyuncuların başında Keram Alışık, Sinan Tuzcu ikilisi geliyor.

Özge Gürel'in yeni dizisinin kadrosu bomba gibi, adrenalin patlamasına hazır olun! 9

Kerem Alışık, Bir Zamanlar Çukurova dizisinde canlandırdığı Ali Rahmet Fekeli karakteri ile izleyicinin kalbinde derin izler bırakan birisi oldu. Çok başarılı bir performans ortaya koyan oyuncu, aynı zamanda rol arkadaşı Erkan Bektaş ile bu yeni projede de buluşmuş oldu.

Sinan Tuzcu, en son Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde Dukas karakterindeki başarıyla ilgi görmüştü. Oyuncu bugüne kadar canlandırdığı etkili roller ile akıllarda kaldı ve yeni dizinin de en tecrübeli isimlerinden birisi olarak gözüküyor.

Bu isimlerden birisi de Yargı dizisinden ayrılan Başak Gümülcinelioğlu oldu. Özellikle Sen Çal Kapımı dizisiyle yıldızı parlayan oyuncu, en son Yargı gibi çok etkili bir dram dizisinde büyük ilgi görmüştü.

Erkan Bektaş’ı ise dizi hayranları Bir Zamanlar Çukurova’da izlemiş ve kendisine hayran kalmıştı. İki başarılı oyuncu şimdi Sipahi projesi ile yeniden ekranlara dönüş yapacak.

Bu isimlerin yanı sıra, Sevmek Zamanı dizisiyle yaz döneminde atv ekranında yer alan Çağdaş Onur Öztürk’ü de Sipahi dizisinin kadrosunda izleyebileceksiniz.

Oyuncu kadrosuna yeni isimlerin de yakında eklenmesi beklenirken, Sipahi projesi ile birlikte Show TV, Çukur dizisi gibi 4 sezon sürebilecek bir ortam oluşturmak istiyor.

TRT1’de yayınlanan ve üçüncü sezona başlayacak olan Teşkilat isimli diziyle benzer bir türde olan Sipahi dizisinin etkili sahneleriyle ve güçlü hikayesi ile milyonlarca izleyiciyi kendisine çekmesi bekleniyor.

Tabii ki dizinin bu büyük yolculuğunda Kaan Yıldırım ile Özge Gürel ikilisinin güçlü uyumu ve yüksek performansları başarının ana faktörlerinden birisi olacak.