Ana sayfa Dizi Analiz Maviye Sürgün dizisi 4. bölüm analizi; Defne, Ali’nin sırrını öğrendi!

Maviye Sürgün dizisi 4. bölüm analizi; Defne, Ali’nin sırrını öğrendi!

tarafından ker_def

Show TV’nin yapımcılığını O3 Medya’nın üstlendiği dizisi ‘Maviye Sürgün’de dün akşam Ali, Ozan ve Defne arasında yaşanan kovalamacada çember giderek daralmaya başladı. Üçü arasında olacaklar büyük merak uyandırırken, izleyicileri ekran başına toplayan bölüm #MaviyeSürgün etiketiyle Twitter’da TT listesinde yer aldı.

Başrollerinde Caner Cindoruk, Damla Sönmez ve Serkan Altunorak’ın buluştuğu Maviye Sürgün’ün önceki akşam ekrana gelen heyecan dolu dördüncü bölümünde; altınları alan kişinin Ali olduğu ortaya çıkarken Defne, Ozan’ın altınlara karşılık vereceği parayı kabul etti.

Çantayı Sahil Güvenlik Komutanlığı’na teslim etmek üzereyken Ozan’la ilgili çok önemli bilgilere ulaşan Ali, altın çantasının kendi davasında kilit bir rol oynayabileceğini düşündü. Çünkü Ali’nin operasyon düzenlediği gemi, Ozan’ın çalıştığı taşımacılık şirketine aitti. Bu tesadüf Ali’nin şüphelerini giderek artırdı. Ali’nin ilk işi Ozan’la arasındaki buzları eritmek olacaktı.

Defne’nin söylediği yerde altınları bulamayan Ozan, Murat’ı elinde tutarak genç kadını köşeye sıkıştırdı. Çantanın Ali’de olduğunu gören Defne amacına ulaşmak için harekete geçti ve çantayı ararken Ali hakkında kimsenin bilmediği bir sırra ulaştı. Altınlarına ulaşamadığı için giderek öfkelenen Ozan’a Ali’nin yargılandığı dosya numarasını söyleyen Defne biraz daha süre istedi.