Ana sayfa Dizi Fragmanları Veda Mektubu dizisi hayranları yaz dönemine rağmen projeye desteğini sürdürüyor!

Veda Mektubu dizisi hayranları yaz dönemine rağmen projeye desteğini sürdürüyor!

tarafından ker_def

Kanal D’nin, yapımını Most Production, yapımcılığını Gül Oğuz’un üstlendiği, sevilen dizisi Veda Mektubu yeni bölümü ile ekrana geldi.

Başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar, Rabia Soytürk, Emre Kıvılcım ve Bennu Yıldırımlar’ın yer aldığı dizi yayınlanan 17’nci bölümüyle seyircinin ilgisini çekmeye devam ettiği reytingler ile bir kez daha belgelendi.

Yaz döneminde düşen reyting oranları nedeniyle Veda Mektubu dizisinin de elde ettiği reytinglerde düşüşler var. Ancak tüm yapımlar dikkate alındığı zaman 2’li oranlarda ABC1 grubunda günün en iyi reytingini elde eden Veda Mektubu dizisi yaz döneminde de izleyicinin ilgisini çekmeye devam ediyor.

Güçlü bir hikayesi bulunan dizinin oyuncularının etkileyici performansları ve hikayenin her yeni bölümde daha da meraklandırması nedeniyle yaz dönemi etkisine rağmen Veda Mektubu dizisinin sosyal medyada da çok konuşulması ekip adına sevindirici bir gelişme oldu.

Yönetmen koltuğunda Deniz Çelebi Dikilitaş’ın oturduğu hikayesini Gamestory, senaryosunu ise Deniz Akçay’ın kaleme aldığı Veda Mektubu’nun oyuncu kadrosunda yer alan diğer isimler şöyle: “Hakan Karsak, Ümmü Putgül, Hande Elaman, Hazar Motan, Ahmet Kaynak, Elif Çakman, Kerem Alp Kabul, Asya Kasap, Elif Uslusoy, Deniz Altan ve Elena Viunova.”

Zengin oyuncu kadrosunun yanı sıra kalplere dokunan hikayesi ile de beğeni kazanan Veda Mektubu yeni bölümleriyle yaz döneminde izleyicilerle buluşmayı sürdürecek.

Dizinin 10 Temmuz Pazartesi akşamı ekrana gelecek olan 18. yeni bölümünden ilk fragman da yayınlandı. Ziya hastanelik oluyor!

Ziya katıldığı etkinlikte fenalaşıyor ve hastanelik oluyor. Alanur gözyaşları içinde Ziya ile hastaneye gidiyor. Seher, Ziya’nın fenalaştığını duyunca dayanamayıp yanına gitmek istiyor ancak Nevzat planladıkları her şeyin ortaya çıkacağını söyleyerek onu durdurur.