Ana sayfa Dizi Haberleri Medcezir dizisinden 7 yıl sonra Serenay Sarıkaya’nın bir sözü bile hayranlarının içini kıpır kıpır yaptı!

Medcezir dizisinden 7 yıl sonra Serenay Sarıkaya’nın bir sözü bile hayranlarının içini kıpır kıpır yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, 1992 yılında Ankara’da dünyaya geldi ve 2006 yılından itibaren de oyunculuk yapmaya başladı. Oyuncu, 2008 ile 2010 yılları arasında yayınlanan Adanalı isimli dizideki Sofia karakteri ile kısa sürede geniş bir hayran kitlesinin dikkatini çekmişti.

Ardından birbiri ardına yeni diziler geldi. Yer Gök Aşk, Lale Devri ve sonrasında da Medcezir dizisi ile Serenay Sarıkaya, büyük bir popülerlik elde etti. 2008 ile 2015 yılları arasında televizyon projeleri ile kısa sürede büyük mesafe kaydetmesine rağmen ünlü oyuncu sonrasında hiçbir televizyon dizisinde görünmedi.

Fi isimli dijital dizinin ardından Şahmaran isimli Netflix projesiyle bir kez daha dijital proje çekmeyi tercih eden Serenay Sarıkaya’nın televizyon ekranına ne zaman döneceği de merakla bekleniyor.

Şahmaran dizisinin ikinci sezon çekimlerini tamamlamak üzere olduklarını açıklayan oyuncu, projenin Ocak ayında yayına gireceğini de duyurdu.

7 yıldır ulusal bir televizyon kanalında bir dizisi yayınlanmayan Serenay Sarıkaya, bu yönde gelecek tekliflere açık olduğunu ve bazı projeleri de okuyacağını söyledi.  Serenay Sarıkaya, televizyon dizisi konusunda bir gelişme olup olmadığını soran muhabire şu yanıtı verdi:

“Olabilir, bilmiyorum. Bakıyorum, henüz bir şeye karar vermedim. Ama olabilir.”

Medcezir dizisinden 7 yıl sonra Serenay Sarıkaya'nın bir sözü bile hayranlarının içini kıpır kıpır yaptı! 7

Kıvanç Tatlıtuğ ile bir televizyon dizisinde yer alabileceği iddialarını yalanlayan Serenay Sarıkaya, “Gelişmelerden hiç haberim yok. Ben henüz bir şey okumadım. Henüz bir şey kabul etmedim. Okuyup, kararımı vereceğim” şeklinde konuştu.

Televizyon projelerine kapısının kapalı olmadığını bu sözleri ile ifade eden Serenay Sarıkaya, henüz kararsız ama iyi bir proje gelirse televizyon dizisine de kapısını aralamış oldu.