Ana sayfa Sosyal Medya Uraz Kaygılaroğlu için babasını erken yaşta kaybetmenin yansıması 140 kiloya çıkması oldu!

Uraz Kaygılaroğlu için babasını erken yaşta kaybetmenin yansıması 140 kiloya çıkması oldu!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu’nun şu anda formda ve fit bir vücuda sahip olmasına bakmayın. Oyuncu, üniversite yıllarında 140 kiloya kadar çıkmıştı. Bunun sebebinin babasını erken yaşta kaybetmek olduğunu anlatan oyuncu, yaşadıklarını Ceyda Düvenci’nin NTV’deki programında anlattı.

Bambaşka Sohbetler isimli programda son dönemde oyunculuktaki başarısıyla dikkatleri üzerine çeken Uraz Kaygılaroğlu, söylediği sözlerle dikkatleri üzerine çekti. Kadınlarla dolu bir ortamda büyüdüğünü ve bunun da çok güzel bir şey olduğunu ifade eden Uraz Kaygılaroğlu, çocukluğuna yönelik şu bilgileri verdi:

“Ailem beni her konuda destekledi. Ortaya alıp beni hep dinledi, annem, teyzem, anneannem, babaannem… Özgüvenli biri haline geldim. Çok kadınla büyümek çok güzel bir şey. Günlerde büyüdüm ben. Mutfakta büyüdüm. Lafın muhabbetin içinde büyüdüm. Hamamda büyüdüm, hamama gittim babaannemle, termal kaplıcaya gittim falan, görmemem gereken travmatik bir sürü anım var. Böyle bir ortamda büyüdüm.”

Uraz Kaygılaroğlu için babasını erken yaşta kaybetmenin yansıması 140 kiloya çıkması oldu! 7

Babasını erken yaşta kaybetmenin kendisinde oluşturduğu travmayı da anlatan Uraz Kaygılaroğlu, üniversitenin son yıllarında obez birisi haline geldiğini ve 140 kiloya kadar çıktığını söyledi.

Ünlü oyuncu, bu noktaya kendisini getiren şeyin de babasını erken yaşta kaybetmenin travması olduğunu ilk kez açıkladı. Uraz Kaygılaroğlu, şunları söyledi:

“140 kiloydum. Diyete başladığımda 21 yaşındaydım. Morbit obez noktasına geldiğimde üniversitenin son yılları. Babayı erken yaşta kaybetmenin getirdiği psikolojik açlıktı çok yememin sebebi. Yapmak istediğim şey için o fizik sana dar bir alan bırakıyor… Belli şeyleri oynayabilecek bir aralık bırakıyor. Gelecek kaygın var, sıkıntıdan sürekli yemeye devam ediyorsun. Ve bir an oldu, kırılma anı, diyetisyene gitmeye karar verdim, daha önce de zayıflamayı denemiş ve başaramamıştım, profesyonelden yardım alınca başardım. Giydiğim bir şeyin bana yakıştığını gördükçe devam ettirdim zayıflamayı. Nasıl yemek gerektiğini öğrenmiş oldum.”