Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Kubilay Aka, çocukların hayal dünyalarının ortağı oldu!

Kubilay Aka, çocukların hayal dünyalarının ortağı oldu!

tarafından ker_def

Vatanım Sensin ile başladığı oyunculuk yolculuğunda kısa sürede büyük başarılar kazanan Kubilay Aka, Çukur dizisindeki Celasun karakteri ile de milyonlarca hayran kazandı.

Hem sinema hem de dizi dünyasında birbirinden farklı rollere girerek, kariyerinde hızlı bir çıkış yaşayan oyuncu, adeta arı gibi çalışıyor. Tatil yapmayı pek de önemsemeyen ve gelen iyi projelerde yer alarak oyunculuk yolculuğunda üretme sevdasını sergileyen Kubilay Aka, katıldığı etkinliklerde de sempatikliği ile öne çıkıyor.

İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından düzenlenen 17. İstanbul Bienali’ne katılan oyuncu, çocuklar ile bir araya geldi.

Kubilay Aka’nın konuk olduğu etkinliğe katılan çocuklar, İstanbul’un sanatsever martılarının macerasına eşlik etti ve bienal projelerinin izini sürerek kendi üretimlerini yaptılar.

“Çocuklarla vakit geçirmek, onların hayal dünyasına ortak olmak harikaydı” diyen Kubilay Aka, çok neşeli anlar yaşadığını anlattı.

Ünlü oyuncu, yaşadığı deneyimi şu sözlerle ifade etti: “Birlikte kitap okuduk, oyun oynadık, resim yaptık; onların gözünde ‘sanat nedir?’i konuşmak, doğa ve hayvanlar üzerine sohbet etmek benim için çok özel bir deneyim oldu. İKSV Alt Kat’ta evim kadar sıcak bir ortamda ağırlandım. İKSV ekibine İstanbul Bienali kapsamında beni ağırladıkları için ayrıca teşekkür ederim.”

Kubilay Aka, etkinliğin ardından çocuklarla birlikte fotoğraf çektirdi, onların sorularını yanıtladı.