Ana sayfa Dizi Haberleri Medcezir ve Kara Sevda dizilerinde pişen Çağla Demir kötü kadın olmaktan kurtuldu!

Medcezir ve Kara Sevda dizilerinde pişen Çağla Demir kötü kadın olmaktan kurtuldu!

tarafından ker_def
Medcezir dizisinde dikkat çeken genç oyuncu Kocaman Ailem ile ekranda

Serenay Sarıkaya ve Çağatay Ulusoy’un başrolünde yer aldığı Medcezir dizisi unutulmayan yapımlardan birisi…

Dizinin müdavimleri Orkun’un kız arkadaşı Ceren’i hatırlayacaktır. İlk dizi tecrübesinde usta isimlerle bir arada olan Demir, daha sonra ise Kara Sevda gibi tüm dünyaya yayılma başarısı gösteren Nesihan Atagül ve Burak Özçivit ile birlikte rol yapma şansı yakalamıştı.

Kara Sevda’da Banu karakterine hayat veren ve üst üste 2 başarılı dizide yer alarak şanslı bir isim de olduğunu gösteren Demir, daha sonra ise Siyah İnci dizisinde Hande Erçel ve Tolgahan Sayışman ile birlikte oynama şansına ulaşmıştı.

Demir, şimdilerde ise atv ekranında Kocaman Ailem dizisinde Elif karakterine hayat veriyor.

Milliyet gazetesine konuşan Çağla Demir, “Hedefim, hep en iyisini yapmak, ödül almak değil. ‘Bu kız iyi oynuyor’ demeleri benim için yeterli” dedi.

Medcezir ve Kara Sevda dizilerinde pişen Çağla Demir kötü kadın olmaktan kurtuldu! 7

KOCAMAN AİLEM DİZİSİ BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Dramalardan komediye bu dizi sayesinde geçiş yapan genç oyuncu, “İçinde yine dram var ama şu an izleyici komik hallerimi görüyor. Bundan önce hiç sempatik birini oynamadım. Kendi yaşımdan büyük karakterlere hayat verdim. İlk defa yaşıtım ve bana yakın birini canlandırıyorum” ifadelerini kullandı.

Daha önce kötü kadın rolleriyle hafızalara yerleşen Demir, şimdilerde ise izleyicilere farklı yönlerini gösteriyor.

“Daha ilk bölümler ama seyirci başka bir Çağla gördü bence… İnsanlar sokakta, “Sen ne kadar tatlıymışsın” diyor. Zaten normal hayatımda güler yüzlü, naif, kimseyle derdi olmayan bir tipim” diye konuşan oyuncu, bu durumdan da oldukça memnun…