Ana sayfa Sosyal Medya Megastar Tarkan ve Cem Yılmaz’ın çok sevdiği diziden ikinci sezon müjdesi!

Megastar Tarkan ve Cem Yılmaz’ın çok sevdiği diziden ikinci sezon müjdesi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Devin Özgür Çınar ile Engin Günaydın ikilisinin rol aldığı 10 Bin Adım isimli diziyi ünlü komedyen Cem Yılmaz ile Megastar Tarkan çok beğendiklerini sosyal medya paylaşımları ile göstermişti.

Erşan Kuneri isimli Netflix dizisinin çekimlerini yeni bitiren Cem Yılmaz, 8 ay önce dizi yayınlandığı zaman yaptığı paylaşımda “Son zamanlarda en beğendiğim komedi işi” diyerek diziyi övmüştü. Megastar Tarkan da yine yaptığı paylaşım ile 10 Bin Adım dizisinin harika olduğunu belirtmişti.

Megastar Tarkan ve Cem Yılmaz'ın çok sevdiği diziden ikinci sezon müjdesi! 7

Gain ismli platformun çıkış projelerinden birisi de olan 10 Bin Adım’ın ilk sezonu ilgi çekti. Dizinin ikinci sezonunun olup olmayacağı konusu da merakla bekleniyordu. Bu konuda gazeteci Birsen Altuntaş hayranlara müjdeyi verdi.

10 Bin Adım isimli dizinin ikinci sezon planlaması yapıldı. Dizinin ekibi Ekim ayının ortalarında bir araya gelerek çekimlere devam edecek.

Engin Günaydın ile Devin Özgür Çınar’ın iki sevgiliyi canlandırdıkları dizide Mehmet ile Ezgi isimli karakterlerin sağlıklı yaşam için her gün 10 bin adım atma çabası ve başlarından geçen komik olaylar anlatılıyor.

Dizinin ilk sezonunda konuk oyuncular yer almıştı. İkinci sezonda da yine ünlü isimlerin konuk olarak yer alması bekleniyor.