Ana sayfa Sosyal Medya Sıla Türkoğlu ve Halil İbrahim Ceyhan çıkışta, Emanet dizisiyse düşüşte!

Sıla Türkoğlu ve Halil İbrahim Ceyhan çıkışta, Emanet dizisiyse düşüşte!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal 7 ekranlarında izleyicilerle hafta içi akşam saatlerinde buluşmakta olan Emanet dizisinin ikinci sezonu reytingler noktasında iyi başlamadı…

Halil İbrahim Ceyhan ve Sıla Türkoğlu ikilisinin başrolünde yer aldığı dizi, ağır bir dram hikayesi olarak ortaya çıktı. 2020 yılının Eylül ayında yayınlanmaya başlayan dizi, 205. bölüm itibari ile ilk sezonunu tamamladı. İkinci sezona da yine 2021 yılının Eylül ayında başlayan Emanet dizisinin gidişatı pek de iyi gözükmüyor. Dizinin reytingleri düşük gelmeye devam ediyor.

İlk sezonda İlk 15 arasına girebilen Emanet dizisi, artık daha gerilerde yer alıyor. Reytingleri geçen sezon bir ara çok iddialı dizileri bile geçebilen Emanet için ikinci sezonun sıkıntılı başladığını söyleyebiliriz.

Seher ve Yaman karakterlerinin hikayesi ile dikkat çeken Halil İbrahim Ceyhan ile Sıla Türkoğlu ikilisine ise ilgi her geçen gün artıyor. Dizinin yayınlanmadığı yaz döneminde bile sosyal medyanın en çok konuştuğu isimlerden olan iki genç oyuncu, kariyerleri için önemli bir fırsat elde etti.

Emanet dizisi iki genç oyuncu adına büyük bir fırsat getirdi. Ancak dizinin ikinci sezon reytinglerinin düşük seyretmesi moralleri bozuyor. Sezonun ilerleyen aylarında dizinin daha iyi sonuçlar alması umut ediliyor.