Ana sayfa Dizi Haberleri Mehdi gitti, anlaşılan espri de bitti! Doğduğun Ev Kaderindir’in durumu içler acısı!

Mehdi gitti, anlaşılan espri de bitti! Doğduğun Ev Kaderindir’in durumu içler acısı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Tv8 ekranında izleyicilerle Çarşamba akşamları buluşmaya devam eden Doğduğun Ev Kaderindir’in paraşütsüz bir şekilde düşüşü durdurulamıyor… İbrahim Çelikkol’n Mehdi karakteri ile yer aldığı bölümlere nazaran, son bölümlerin reytinglerdeki ciddi düşüşü, Mehdi’nin hikaye için ne kadar önemli olduğunu da ortaya koyuyor.

Mehdi karakterinin dizide izleyicileri tutan ve ilgisini yükselten bir özelliğinin bulunduğunu, bu karakterin ayrılmasından sonra gelen reytinglerden de anlayabilirsiniz. Ortalamanın üzerinde oranlar elde ederek çarşamba rekabetinde güçlü bir konumda bulunan Doğduğun Ev Kaderindir, dün akşam 41. bölümü ile yayındaydı. Ancak sonuçlar içler acısı bir durumu ortaya koyuyor.

Bu sezon izleyici ilgisinin en yüksek olduğu zaman ile dün akşam arasında yarı yarıya fark olduğunu biliyor musunuz? Demet Özdemir ve Engin Öztürk ikilisinin sürüklemeye çalıştığı dizinin reytingleri iyice düşüş sergiledi.

Barış ve Zeynep’in nişanı ile renklendirilen 41. bölüm dün akşam ekranda beklenmedik derecede düşük sonuçlar elde etti. Tüm kişiler kategorisinde 15. sırada yer alabilen dizi, AB’de ise günü 13. bitirdi. ABC1’di dizinin 16. sırada olduğunu da not edelim.

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin hikayesine yönelik eleştirilerin de arttığı bir dönemde yaşandı bu reyting düşüşü… Senaristlerin Mehdi’den sonra hikayeye kattıkları Nesrin ve Tarık karakterlerinin de olumlu değil, olumsuz bir yansıması olduğunu, izleyici yorumlarından anlayabilirsiniz.

Doğduğun Ev Kaderindir macerası Mayıs ortasında sona erecek. Diziden geriye az bölüm kaldı ama reytinglerin de ciddi bir şekilde düşmesi, izleyici ilgisinin artık kaybedildiğini ortaya koyuyor.