Ana sayfa Dizi Haberleri Merve Dizdar, Masumlar Apartmanı Gülben rolüyle ilk ödülünü aldı! Doğa Rutkay’ın ikizlerinin son halini gördünüz mü?

Merve Dizdar, Masumlar Apartmanı Gülben rolüyle ilk ödülünü aldı! Doğa Rutkay’ın ikizlerinin son halini gördünüz mü?

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – İkisi de birbirinden başarılı isimler Merve Dizdar ve Doğa Rutkay, instagram paylaşımlarıyla da hayranlarının takibinde. Rutkay, Show TV’nin Güldür Güldür Show programı ile her hafta yayında ama aynı zamanda instagram hesabından da her gün çok sayıda paylaşım yaparak adeta bir sosyal medya fenomeni gibi çalışıyor…

Merve Dizdar ise Masumlar Apartmanı dizisinin Gülben’i olarak, tiyatro ile başladığı kariyerinde sinema ve dizilerle de başarılı bir grafik çizmeye devam ediyor.

Şimdi bu iki oyuncunun instagram’daki son paylaşımlarına bir göz atalım… İlk sırada Doğa Rutkay var. Oyuncu, gazeteci-televizyoncu Kerimcan Kamal ile mutlu bir evlilik yaşıyor.

İkizleri Piraye ve Rutkay’ın dünyaya gelişiyle kocaman bir aile oldular. Doğa Rutkay, ikizlerinin büyüme süreçlerini takipçileri ile de günbegün paylaştı. Çocuk bakımı, psikolojisi ve benzer pek çok konuda bilgilerini paylaştı, deneyimlerini anlattı ve anlatmaya da devam ediyor.

Güldür Güldür Show ile her hafta güldüren Doğa Rutkay, ikizleri ile yaşadığı keyifli anlarla da sosyal medyada ayrı bir dünya yaşatıyor hayranlarına.

İkizleri gittikçe daha da büyüyor. Sevimlilikleriyle de ‘Maşallah’ dedirtiyorlar. Oyuncu, ikizlerini de yanına alarak takipçilerini böyle selamladı…

Merve Dizdar, Masumlar Apartmanı Gülben rolüyle ilk ödülünü aldı! Doğa Rutkay'ın ikizlerinin son halini gördünüz mü? 8

Masumlar Apartmanı dizisinde adeta döktüren Merve Dizdar, her hafta izleyenleri ekran başına kilitleyen dizinin merakla izlenen karakterlerinden birisine hayat veriyor. Gülben rolünü o kadar güzel oynuyor ki izleyicinin her hafta övgü dolu yorumlarını alıyor.

Oyunculuğu ile meslektaşlarının da hayranlıkla izlediği bir isim Merve Dizdar. Masumlar Apartmanı dizisi ile pek çok ödül alacağı kesin ama ilk ödüllerinden birisi geldi bile… Eğitim Bilimleri 2021 En İyi Kadın Oyuncu ödülünü alan Dizdar, hem kısa bir video hem de fotoğraf ile ödüle layık görenlere teşekkür etti ve çok mutlu olduğunu iletti…

Merve Dizdar, Masumlar Apartmanı Gülben rolüyle ilk ödülünü aldı! Doğa Rutkay'ın ikizlerinin son halini gördünüz mü? 9