Ana sayfa Dizi Haberleri Mehmet Aslantuğ neden Bir Annenin Günahı dizisinden ayrıldı? İşte sebebi!

Mehmet Aslantuğ neden Bir Annenin Günahı dizisinden ayrıldı? İşte sebebi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Usta oyuncu Mehmet Aslantuğ, geçen sezon Kardeş Çocukları dizisinde başrolde yer almıştı. Sonrasıda ise Bir Annenin Günahı isimli dizi ile anlaştı. Mart ayında da sette çekimlere katıldı. Özge Özberk ile birlikte başrolde yer alan oyuncu, araya giren pandemi sürecinden sonra yeniden diziye dönüş yapmadı.

Fox TV’nin diziyi yayınlamaktan vazgeçmesinin ardından Kanal D’ye transfer olan Bir Annenin Günahı isimli dizide ayrılıklar yaşandığı da oyuncu kadrosu netleşince ortaya çıktı. Mehmet Aslantuğ’un yerine Musa Uzunlar’ın geçtiği görüldü. Peki usta oyuncu diziden neden ayrılmıştı?

İzleyicilerin kafasını kurcalayan bu konu ile ilgili Mehmet Aslantuğ’dan sosyal medya üzerinden açıklama geldi. Usta oyuncu, akıllardaki soru işaretlerini de bu açıklaması ile giderdi.

İşte o açıklama: Sete çıktıktan kısa bir süre sonra covid 19 salgını nedeniyle durdurulan “Bir Annenin Günahı” adlı tv dramasına; zaman darlığı, başka bir proje hazırlığım ve bağlantılı nedenler dolayısıyla aktör olarak katılabilmem mümkün olmamıştır. Yapımcılığını Limon Yapım’ın üstlendiği çalışmada, başta sevgili Özge Özberk olmak üzere tüm oyuncu arkadaşlarıma ve teknik kadroya başarılar diliyorum. Yolları açık, sağlıkları, huzurları daim olsun. Sevgi ve saygılarımla,”

Mehmet Aslantuğ neden Bir Annenin Günahı dizisinden ayrıldı? İşte sebebi! 7

Bir Annenin Günahı isimli dizi Kanal D’de yayınlanacak ve yeni oyuncu kadrosu şöyle: Özge Özberk, Musa Uzunlar, Emre Kınay, Pamir Pekin, Mert Yazıcıoğlu, Simay Barlas, Onuryay Evrentan, Ayça İnci, Alihan Türkdemir ve Nefise Karatay.