Ana sayfa Dizi Haberleri Abuzer Kömürcü, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ı karıştırmaya başladı bile!

Abuzer Kömürcü, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ı karıştırmaya başladı bile!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kurtlar Vadisi dizisinde Abuzer Kömürcü karakterinin kim unutabilir ki… Fenomen olan bu karaktere hayat veren isim ise Afganistan doğumlu Muhammed Cangören… Usta oyuncu, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın 6. sezondaki yeni transferlerinden birisi oldu.

Dizide görülmeye başlaması ile birlikte Kurtlar Vadisi hayranları da Abuzer Kömürcü karakterini yeniden hatırladıklarını belirten yorumlarıyla sosyal medyada dikkat çekmeye başladı. Oynadığı her rolün hakkını veren Cangören, atv dizisine de yine güçlü bir şekilde giriş yaptı. 168. bölüm fragmanındaki “Yorum yapma lan it” sözü ise size bir yerden tanıdık geliyor mu?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın 6. sezonu iyi başladı ve Masumlar Apartmanı’na geçilmesine rağmen, izleyicilerini konsolide etmeyi de başardı. Oktay Kaynarca’nın başrolündeki dizinin yeni isimlerinden birisi de Bahar karakterine hayat veren Pelin Akil… Ünlü oyuncu da dizide ortalığı fena karıştırdı. Hızır Çakırbeyli’yi vuran Bahar’ın infaz emrini veren İlyas’a Hızır’dan tepki var.

Ayrıca Hızır’ın sağ kolu Alparslan ise düşmanlarının eline geçiyor. Zor bir durumda kalan Hızır Çakırbeyli ne yapacak da bu tabloyu değiştirecek. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın heyecanlı ve aksiyon dolu sahnelerine yenileri eklenecek. 20 Ekim Salı akşamı yayınlanacak 168.bölüm fragmanını aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.