Ana sayfa Dizi Fragmanları Mehmet Çevik öyle güzel ağlıyor ki, TRT1’de dramın kitabı yazılıyor!

Mehmet Çevik öyle güzel ağlıyor ki, TRT1’de dramın kitabı yazılıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Benim Adım Melek dizisinin 35 bölümü geride kaldı. Geçen sezon izleyiciler Melek karakterine hayat veren Nehir Erdoğan’ın gözyaşları ile her bölüm ağır bir dram hikayesi izliyordu… İkinci sezonda ise Melek karakteri ile Kutsi’nin canlandırdığı Halil artık gülen görüntüler sergiliyor.

İkinci sezonda ağlama sırası ise Mehmet Çevik’e geçti… Seyit Ali karakteri geçtiğimiz bölümde kızı Melek’in kanser hastası olduğunu öğrendi ve dizlerine üzerine çöküp, hayatının şokunu yaşadı. Kızının gözlerinin önünde yitip gittiği anlarda ona söylediği sözler artık yüreğine saplanıyor.

Mehmet Çevik, Seyit Ali Karadağ karakterini öyle başarılı şeklide canlandırıyor ki, artık yeni bölümlerde onun gözyaşları, izleyicilere de gözyaşı döktürecek. Benim Adım Melek dizisinin 36. bölümü 21 Ekim Çarşamba akşamı yayınlanacak. İlk görüntüler de paylaşıldı.

Seyit Ali karakterinin gözyaşları, pişmanlığı, öfkesi ve yaşadığı ağır bunalım fragmanı çok etkileyici yaptı. İzleyiciler de bu duruma çok üzüldüklerini ve yüreklerine işlediklerini belirten yorumlarda bulunuyor.

Dizinin ilk sezonunda kızı Melek’e yapmadığını bırakmayan Seyit Ali, ikinci sezonda bu sefer ona söylediği sözler ve yaptıklarının cezasını kendisine çektiriyor. Gözyaşları sel olan Seyit Ali, yeni bölümlerde artık dizinin yeni ağlatan karakteri olacak.

Mehmet Çevik’e de helal olsun, izleyicilerin yüreklerini parçalayan performanslar sergiliyor.

İşte Benim Adım Melek 36.bölüm fragmanı: