Ana sayfa Dizi Haberleri Mehmet Günsür’ün Atatürk dizisinde canlandıracağı rol belli oldu!

Mehmet Günsür’ün Atatürk dizisinde canlandıracağı rol belli oldu!

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/Detay – Türkiye’deki yayınına 14 Haziran’da başlamak için gün sayan Disney Plus’ın ilk anlaştığı projelerden biri olan Atatürk dizisiyle bilgiler yavaş yavaş gün ışığına çıkarıyor. Dev projede Mehmet Günsür’ün canlandıracağı rol de belli oldu.

Duyurulduğu ilk günden bu yana büyük ses getiren dizide Mustafa Kemal Atatürk’ü Aras Bulut İynemli canlandıracak. Çok büyük ve önemli bir rolü canlandıracak olan İynemli, yeni görevi için hazırlıklarını sürdürüyor.

Dizi için anlaşma yapılan başarılı oyunculardan biri de Mehmet Günsür. Çocukken rol aldığı Geçmiş Bahar Mimozaları’nın ardından Ferzan Özpetek’in Hamam isimli filmiyle büyük bir çıkış yapan başarılı oyucu 20 yıldan uzun süredir İtalya’da yaşıyor. Türkiye’de en son Atiye dizisiyle hayranlarının karşısına çıkan Günsür, gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre yeni dizisinde Atatürk’ün babası Ali Rıza Efendi’yi canlandıracak.

Mehmet Günsür’ün Atatürk dizisinde canlandıracağı rol belli oldu! 7

Lanistar Medya tarafından çekilecek Atatürk dizisinde Mustafa Kemal Atatürk’ün annesi Zübeyde Hanım’ı da Songül Öden canlandıracak. Başarılı oyuncu en son Netflix’te yayınlanan Uysallar dizisindeki performansıyla büyük övgü almıştı.

Atatürk dizisinin bir iddialı ismi de dünyaca ünlü oyuncu Emma Watson. Başarılı oyuncunun dizide rol alacağı birkaç hafta önce açıklanmış ve büyük gündem olmuştu. Watson’ın dizide canlandıracağı rolle ilgili henüz bir bilgi paylaşılmadı. Dizinin müziklerini de Oscarlı filmlerde çalışan, dünyanın en iyilerinden biri olan Hans Zimmer yapacak.

Dizinin çekimlerine yaz aylarına doğru başlanacak ve Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yıldönümü olan 2023’te Disney Plus ekranında izleyiciyle buluşacak. Altışar bölümden iki sezon olarak çekilecek olan dizinin yönetmenliğini Mehmet Ada Öztekin üstlenecek.