Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Leyla Lydia Tuğutlu, sosyal sorumluluk projesine destek oldu!

Leyla Lydia Tuğutlu, sosyal sorumluluk projesine destek oldu!

tarafından ker_def

Ekranların sevilen yüzü Leyla Lydia Tuğutlu, geçtiğimiz günlerde ‘Toprağı Kurtar’ hareketinin Hintli yoga gurusu Sadhguru öncülüğünde düzenlenen etkinliğinin İstanbul ayağına özel davetli olarak katılım gösterdi.

Tuğutlu’nun toprağın önemine ve toprak tahribatının ekolojik dengeye olumsuz etkisine detaylıca değinildiği, böyle anlamlı bir projenin parçası olması ise hayranlarının takdirini topladı.

Hintli yoga gurusu Sadhguru, ‘Toprağı Kurtar’ hareketiyle demokratik ulusların vatandaşları ile hükümetlerini ekoloji ve toprağı yeniden canlandırmak için politikalar üretmeye davet ediyor.

Sadhguru’nun bu amaçla çıktığı yolculuğun geçtiğimiz günlerdeki durağı İstanbul olurken başarılı oyuncu Leyla Lydia Tuğutlu da etkinliğe özel olarak davet edilen tek sanatçı oldu.

Sadhguru’yla birebir görüşme şansı elden eden Tuğutlu, kendisine bir hediye takdim ederken ikili keyifli bir diyaloga imza attı. Doğaya ve ekolojiye verdiği önemle dikkat çeken ve konuyla ilgili sosyal medya hesaplarında da sıkça paylaşım yapan Tuğutlu’nun bu duyarlılığı alkış topladı.