Ana sayfa Dizi Haberleri Ayça Ayşin Turan, yeni dizisi Ada Masalı’ndan beklenen müjdeyi verdi!

Ayça Ayşin Turan, yeni dizisi Ada Masalı’ndan beklenen müjdeyi verdi!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Yaz sezonunun çok konuşulacak dizilerinden bir tanesi de Ada Masalı olacak. Daha önce hep dram dizilerinde görmeye alıştığımız iki genç ve başarılı isim Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz’u buluşturan Ada Masalı dizisi heyecanla bekleniyor.

Geçtiğimiz günlerde tüm oyuncuların bir araya gelerek okuma provası yaptığı dizi, yakında Star TV ekranlarında olacak. Ancak öncesinde iki oyuncuyu güzel bir sürprizle yarın akşam ekrana gelecek olan yine Star TV’nin Menajerimi Ara dizisinde göreceğiz.

İkiliyi ekran uyumu açısından ilk kez birlikte görecek olan hayranları, bakalım bu buluşma sonrası nasıl yorumlar yapacaklar sosyal medyada?

Ayça Ayşin Turan, yeni dizisi Ada Masalı'ndan beklenen müjdeyi verdi! 8

Ay Yapım imzalı dizinin yönetmenliğini Ali Bilgin yaparken, yaz sezonuna damga vuracak olan diğer romantik komedi dizilerinin yanında nasıl konumlanacağı da başka bir merak konusu…

Senaryosunu Yeşim Çıtak ve Yelda Eroğlu’nun kaleme aldığı dizide ayrıca İpek Tenolcay, Nihan Büyükağaç, Bülent Çolak, Cem Anıl Kenar, Beril Pozam, Özge Demirtel, Rami Narin, Eylül Ersöz ve Bedia Ener gibi önemli isimler yer alıyor.

Dizinin çekimlerinin başladığını ise Ayça Ayşin Turan’ın yaptığı paylaşımla hayranları da görmüş oldu! Oyuncu, aşağıdaki pozuna, “Saç ıslak bir şekilde toplandıysa set başlamış demektir” notuyla çekimlerin başladığını da duyurmuş oldu…

Bu haberin ardından yakında tanıtımın gelmesi de an meselesi…

Ayça Ayşin Turan, yeni dizisi Ada Masalı'ndan beklenen müjdeyi verdi! 9