Ana sayfa Sosyal Medya Mehmet Yılmaz Ak’ın inandırıcılığı yüksek oyunculuğu ile Yargı dizisinde zirveye çıktı!

Mehmet Yılmaz Ak’ın inandırıcılığı yüksek oyunculuğu ile Yargı dizisinde zirveye çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Savcı Pars karakteri ile Yargı dizisinde çok etkili olan Mehmet Yılmaz Ak, ne yazık ki kendi isteği ile diziden ayrıldı. 6 Şubat’ta Kahramanmaraş’ta yaşanan deprem felaketinden çok etkilenen oyuncu, yakınlarının yaşadıkları acılarda onlarla birlikte olabilmek adına bu kararı aldığını duyurdu.

Ay Yapım’a doktor raporu sunarak diziden affını isteyen oyuncu, ekip arkadaşlarına da kendisine destek verdikleri için teşekkür ederek veda etti. Ayrıca kendisine destek veren izleyicilerine de teşekkür eden ve uzun vadede endişe edecek ciddi bir sağlık sorununun bulunmadığını da belirten oyuncu, anlaşılan psikolojik olarak bu süreci atlatmakta zorlanıyor.

Yargı dizisinin 55. bölümü geride kaldı ve Pars karakterinin yer aldığı sahneleri izleyenler, Mehmet Yılmaz Ak’ın dizide ne kadar önemli bir noktada bulunduğunu da sosyal medyada yorumlarında ortaya koydu.

Ancak birçok dizi hayranı deprem gibi büyük bir afetten sonra oyuncuların da kendi aile ortamlarında yaşadıkları sıkıntılar sonucu bunu atlatamayıp, işi bırakma noktasına gelmelerini olgunlukla karşılıyor.

Mehmet Yılmaz Ak’ın performansını çok beğendiklerini, dizideki Pars karakterini görmeyi arzu etseler bile oyuncunun kendi yaşamına odaklanmak istemesini anlayışla karşılayan çok sayıda paylaşımı sosyal medya üzerinde bulabilirsiniz.

Mehmet Yılmaz Ak'ın inandırıcılığı yüksek oyunculuğu ile Yargı dizisinde zirveye çıktı! 5

“Bu diziye çok yakışmıştın” diye yorum bırakanlar, Savcı Pars’ı unutmayacaklarını da dile getiriyor.

Senarist Sema Ergenekon için ise çok önemli bir karakteri kaybetmek, ilerisi için kurguladığı düzende değişiklik yapmak da önemli bir süreç alacaktır.

Mehmet Yılmaz Ak, anlaşılır bir nedenle diziye veda ederken izleyicilerden destek bulurken, Yargı dizisinde bu ayrılığın yaratacağı olumsuzluk da şimdiden anlaşılıyor.

Sonuçta ekran başındakilerin çok sevdiği, çok ilgi gösterdiği ve sosyal medyada çok konuştuğu Pars karakterinin olmaması, hikayenin gücünü de olumsuz etkileyecek bir durum olarak gözüküyor.