Ana sayfa Sosyal Medya Atv’nin yeni dizisi Başım Belada için sosyal medyada kurulan ilk cümle bakın ne oldu?

Atv’nin yeni dizisi Başım Belada için sosyal medyada kurulan ilk cümle bakın ne oldu?

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Pazar akşamlarının yeni alternatif dizisi Başım Belada, ilk bölümüyle 5 Mart akşamı ekrana geldi. Dizi, birbirinden başarılı oyuncuların yer kadrosu ile beğenildi. Ancak ilk bölümde hemen herkesin ortak bir görüşü vardı ki sosyal medyada yorumlara yansıdı!

Keremcem, Merih Öztürk, Kaan Taşaner, Umut Oğuz, Sinan Çalışkanoğlu, Yağmur Öztürk, Selahattin Taşdöğen, Ali İpin, Ayçin İnci, Ali Çatalbaş, Zeynep Kumral ile birlikte ilk bölümde Peker Açıkalın ve İlker Aksum’un da konuk oyuncu olarak katıldığı Başım Belada dizisi, atv’nin bir başka sevilen dizisine olan benzerliği ile çok konuşuldu!

2014 yılı Ekim ayında ekrana gelmeye başlayan ve 85 bölüm süren,, başrolünde Timur Acar’ın oynadığı Kertenkele dizisine benzetildi izleyenler tarafından Başım Belada dizisi. Aksiyon, komedi, polisiye, aşk ve dram dizisi olan Kertenkele gibi Başım Belada dizisi de aynı tür bir yapım.

Atv'nin yeni dizisi Başım Belada için sosyal medyada kurulan ilk cümle bakın ne oldu? 9

Kertenkele’de de ön planda olan Umut Oğuz’un, Başım Belada dizisinde Pele rolünde olması ile birlikte yine Kertenkele oyuncularından Sinan Çalışkanoğlu’nun da Başım Belada dizisinde Yüksel karakterini oynaması, izleyenlerin eski diziye olan atıfta bulunmasına yol açtı.

Atv'nin yeni dizisi Başım Belada için sosyal medyada kurulan ilk cümle bakın ne oldu? 10

Başım Belada dizisini izleyenler ilk bölümü beğendiklerini ifade ediyorlar yorumlarında. Ancak dizi, 1. bölümüyle reytinglerde Top 10 listesine giremedi. Yine de Pazar akşamları yayınlanan Yargı ve Teşkilat gibi iki güçlü dizinin karşısına gelen EGO ve Güzel Günler’den sonra 5. dizi olarak farklı bir yapım arayanların adresi olabilir!

Keremcem’in ekrana yeniden dönüşü ve bu kez bir polise hayat vermesi de oyuncunun hayranları için ayrıca güzel bir sürpriz oldu! Eğlenceli hikayesiyle Başım Belada dizisinin konusu da şöyle:

Atv'nin yeni dizisi Başım Belada için sosyal medyada kurulan ilk cümle bakın ne oldu? 11

Azam, bir yandan Pele ile birlikte insanların sorunlarını çözerek hayatını idame ettirmeye çalışırken diğer yandan da annesi Şerife’nin evlilik baskısı altındadır. Pele, Şerife’nin bu baskılarını kırmak için mahalleye yeni taşınan Leyla’nın Azam’la birlikte fotoğrafını çekip Şerife’ye yollar. Bunun üstüne Azam’ın ailesi apar topar memleketten İstanbul’a gelerek Azam’ı evlendirmek ister. Azam ailesinden gizlediği sırrına çözüm bulmak için yine Pele’den yardım alınca işler içinden çıkılamaz bir hal almaya başlar. Ailesi ile birlikte Leyla ise abisi Safa’yı öldürdüğüne inandıkları Çağdaş Varlı’dan intikam almak için uzun süredir yaptıkları planı başlatmak üzere mahalleye taşınmışlardır. Çağdaş’ın Safa’yı para için öldürdüğünü düşünen Leyla ve ailesi Çağdaş’ın tüm parasını çalmak için mükemmel bir plan yapmışlardır. Ancak soygun sonrası yaptıkları bir hata onları büyük bir bilinmeze sürükleyecektir.