Ana sayfa Sosyal Medya Melis Sezen aynı Sadakatsiz’deki gibi gerçek hayatında da tutkulu bir aşık mı?

Melis Sezen aynı Sadakatsiz’deki gibi gerçek hayatında da tutkulu bir aşık mı?

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-– Melis Sezen son yıllara damga vuran ve adından en çok söz ettiren kadın oyunculardan biri. Leke dizisindeki performansının ardından Kanal D’nin Sadakatsiz dizisindeki rolü ile kariyerinde sıçrama yaşayan güzel oyuncu Marie Claire Dergisi’nin Nisan ayı sayısı için objektif karşısına geçti.

Yeteneği ile olduğu kadar güzelliğiyle de adından söz ettiren Melis Sezen dergiye birbirinden çarpıcı pozlar verdi ve özel hayatıyla ilgili samimi açıklamalarda bulundu.

Melis Sezen aynı Sadakatsiz'deki gibi gerçek hayatında da tutkulu bir aşık mı? 8

Sadakatsiz dizisinde tutkulu bir aşık olan ‘Derin’ karakterine hayat veren Melis Sezen,  gerçek hayatında da aşkı doyasıya yaşamayı seviyor.

Güzel oyuncu ‘Âşıkken nasıl bir kadın oluyorsun?’ sorusuna, “Genelde yüksek enerjiliyimdir zaten ama iyice kıpır kıpır oluyorum. Otuz iki diş gülüyorum; daha da enerjiyle doluyorum. Tam sevgi kelebeğiyim” yanıtını verdi.

Melis Sezen aynı Sadakatsiz'deki gibi gerçek hayatında da tutkulu bir aşık mı? 9

Melis Sezen oyunculuğu ise, “Kendi katmanlarını keşfetmek…” olarak tanımlıyor. Sadakatsiz dizisi bu sezon sona erecek ve Melis Sezen’in kariyerinde yepyeni bir yolculuk başlayacak.

Güzel oyuncu Disney Plus dijital platformu için çekilecek Nomen isimli Medyapım projesinde Halit Ergenç ile birlikte rol alacak.

Sadakatsiz dizisindeki etkili performansı ile göz dolduran Melis Sezen, aynı yapımcı firma ile yeni bir yolculuğa çıkacak. Oyuncu böylelikle, Nomen dizisiyle uluslararası bir kariyer yapma noktasında ilk adımlarını da atmış olacak.